Türkiye'nin en iyi haber sitesi
DÜNYA HALİ GALİP ERCAN ÖZTÜRK

Beşiktaş yine boşa harcandı!

Geride kalan üç haftada seyrettiğimiz Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi'nde harcanan bu kadar paraya rağmen umutlanmak son derece zor. Siyah-beyazlılar son olarak Tabata'yı 8 milyon Euro gibi bir rakama alınca yaz döneminde harcadığı miktar 20 milyon Euro gibi oldukça yüksek bir miktara ulaştı.
Siyah-beyazlıların dördüncü torbadan çektiği Wolfsburg, Beşiktaş'ın aldığı isimlere göre çok daha fazla Avrupa futbol piyasasında tanınan Kahlenberg, Martins ve Ziani için (4+10+7) toplam 21 milyon Euro harcadı.
Harcanan rakamlar denk olmasına karşın gruptaki şanslar karşılaştırıldığında ve yabancıların kalitesine bakıldığında Wolfsburg'un üstünlüğü net olarak ortaya çıkıyor.
Milan'ın patronu Berlusconi bile 65 milyon Euro'ya Kaka'yı satmasına rağmen transferde ketum davranıyor. Buna karşın Beşiktaş, sanki Türk takımı değilmiş gibi bir rakamı transferde dağıtıyor. Bu oyuncuların katkıları ve sonuçlar da ortada!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA