Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Behlül Bihter'i al-dat-ma-dı!

'Aşk-ı Memnu' yine karıştı, son bölümün bombası Behlül'ün Bihter'i aldatması ve Bihter'in Behlül'ü kızla yatakta basması!
Seyirciden ilk tepkiler: "Neee Behlül nasıl aldatır?" Bir dakika. Yanlışınız var. Behlül Bihter'i aldatmış sayılmaz. Çünkü...
1. Bihter kızımız Behlül kardeşimizin damarına çok fena basmıştır. Bihter'in arzuları 'şimdi ve hemen'e kilitlenmiştir. Behlül'ü kenara sıkıştırıp 'ya şimdi ya hiç' çekmiştir.
2. Bihter, Behlül'ün erkeklik gururunu 9.0 şiddetinde depremle yerle bir etmiştir. Hemen örnek cümle verelim "Sen amcanın imkânlarından vazgeçemiyorsun, korkaksın! Acizsin!" Evler yansın!
3. Bihter'in Behlül'ün gözü önünde kocacığının dudaklarına yapışıp aniden hatırladığı evlilik yıldönümlerini kutlayası gelmiştir. Bu kadın milletinin intikamından korkacaksın.
4. Kadının intikamından korkacaksın ama erkeğin çaresizliğinden daha çok korkacaksın. Erkeklik gururunun üzerinden kamyon geçirilmiş erkek, acil oto sanayide bakıma yani yeni bir kadının 'sen harikasın' çeken kollarına koşar.
5. Bakın şuraya koyu koyu yazıyorum: İki insan tamamen birbirine ait olmadıkça aldatma aldatma sayılmaz. Şimdi bana 'ama onların gönülleri bir' muhabbeti yapmayın. Onlar âşıklar ama birbirlerine ait değiller. Önce kendileri bir karara varacaklar sonra Bihter Adnan'dan usul usul ayrılacak, sonra tüm aile duruma ikna edilecek, sonra kavgalar olaylar dinecek, hâlâ onların aşkı kalacak da birbirlerine ait olacaklar. Ooo ölme eşeğim ölme.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA