Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sussana Hundred Ebru!

Kendisine gururlanarak 'Hundred Ebru' diyor Ebru Şallı. Neden hundred? Onu da gururla açıklıyor: "Bir yatışta yüz mekik çekerim ondan." Hadi kopsun kocaman bir alkış.
Şimdi de şöyle buyuruyor: "Şişman kadın güzel değildir, erkekler şişmanlardan hoşlanmaz, kadınlar kendilerini kandırmasın."
1. Sen ırkçı mısın, şaşkın mısın? Yoksa diyetten beyin hücrelerini mi kaybettin? Bu ne ayrımcılık. İnşallah Allah tarafından hormonların falan bozulur da balon gibi şişersin.
2. Erkeklerin şişman kadınlardan hoşlanmayacağını nereden çıkarttın. Sen hiç karısını sıfır beden bir kadınla aldatan erkek gördün mü?
3. Bu arada erkekler derken, takıntılı kocanı kastetmiş olmayasın.
Senin bu sözlerine ne derler biliyor musun hundred insan? Salaklık derler! Dünyanı sadece zayıflık ve güzellik üstüne öylesine döndürüyorsun ki gerçekleri kaçırıyorsun. Kadın ne zaman güzeldir biliyor musun? Belli ki bilmiyorsun. Zayıfladığı zaman değil, kadın kendine güvendiği, kendini sevdiği, aklını kullandığı, pozitif bakmayı bildiği ve sevebildiği zaman güzeldir.
Özet:
Sen zayıfsın ama güzel değilsin! Birçok kadın şişman ama sana sekiz çeker. Hadi şimdi Pazar Pazar tek başına kal da bir düşün. Bütün kadınlardan özür dile.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA