Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tebrikler Manga!

Genç rock gruplarımızdan Manga perşembe akşamı MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde 'Avrupa'nın en iyi sanatçısı' ödülünü aldı.
Eee? N'oldu?
Ne olacak, Beyonce'nin kırmızı mayosu ve jartiyerli bacakları gazetelerimizde daha büyük yer buldu. Dünkü gazetelerde haberler şu kıvamdaydı; 'Beyonce'nin kırmızı mayosuyla izleyenleri büyülediği gecede Manga da 'Avrupa'nın en iyi sanatçısı' ödülünü aldı."
Hani sanki dünyanın en önemli müzik kanalı MTV'den ödül değil de belediyeden gazoz kapağı kazandı Manga! Sanki bizim grubumuz değil de elin grubu Manga.
Bütün gazetelerin birinci sayfasında varsa yoksa Beyonce. Kadın ya, seksi ya, kırmızı mayolu ya... Genç, skandalsız, olaysız çocukların Avrupa'da aldığı ödülün ne önemi var değil mi efendim.
Değil işte! SMS'le ya da değil hiç fark etmez, MTV ortamında kazanılmış bir başarı bugün şişirmelere, köpürtmelere, manşetlemelere doyamadığımız Eurovision saçmalığından çok daha büyük bir başarıdır.
Tebrikler Manga! Sizi ve müziğinizi seviyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA