Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkek bir görünüp bir kayboluyorsa...

Vardır öyle abiler. Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannederler. Artık sizden önce hangi kadınlar şımarttıysa...
Paşa gönülleri istediği zaman sizi arar, görüşmek isterler. Yok, istemediği zaman ortadan toz oluverirler. Sizin planınız, hisleriniz, kafa karışıklığınız hiç önemli değildir. Onlar günlerini gün ederler. Bazı kadınlar da bu oltaya seve seve gelir. Her buluşma bir 'ışık' bir 'beklenti'dir. Yerseniz. Ben de öneriyorum ki; yemeyin kızlar, yemeyin. Eğer bir adam bir görünüp bir kayboluyorsa aşağıdaki maddeleri gözden geçirin.
a. Hayatında bir kadın var demektir.
b
. Sizden yeterince hoşlanmıyor demektir.
c. Sakladığı bir şeyler, çevirdiği birtakım gizli işler var demektir.
d. Sizi aradığında boşta kalmış demektir.
e. O adamdan cacık olmayacak demektir.
f.
Tez elden telefon numarasını telefonunuzdan silmeniz gerektir. Yok silmiyorsanız, beyninizde bir sorun var demektir ya da boş vaktiniz bol demektir.
g. Eğer her aramasına balıklama atlıyor ve sağlam bir ilişkinin kapıda olduğuna inanıyorsanız, üç vakte kadar abiyi esas kızla görüp sinirden tırnaklarınızı kemireceksiniz demektir.
İyisi mi siz hiç sağda bekleme yapmayın. Yok yere kendinizi kandırmayın. Hani biz ne öğrenmiştik?İsteyen adam arar, isteyen adam sizi bırakmaz. Çaktınız hadiseyi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA