Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Demet Akalın'ı evlendirdik

Aşk bir anda kapıyı çaldı mı insana ne çılgınlıklar yaptırıyor. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, 3 aydır beraber olduğun insanla evlenmek birçoğumuz için müthiş bir çılgınlık değil de nedir?
Fakat Demet Akalın kalbinin doğrultusuna giden cesur yüreklerden… hani yüreğinin sesini kısmayanlardan, elini korkak alıştırmayanlardan.
Önder Bekensir de onun gibi olmalı ki ikisi birbirini bulmuş işte. Cuma gecesi Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda 'Evet' dediler birbirlerine.
İnsan, söz konusu bir magazin figürü, popüler kültür yıldızı olunca düğününün karmakarışık, bol davetlili, kapısında basın ordusu bulunan bir düğün olmasını bekliyor.
Ama Demet yine sağ gösterip sol çakıyor.
Esma Sultan Yalısı'na girdiğim anda bünyede önce bir şaşkınlık hasıl oluyor. Kapıda bir tane kamera yok, salon öyle sade ama öyle şık dekore edilmiş ki, Demet Akalın prenses gibi… Sadece 160 davetli var. Kimler var bakalım bu özel törende? Hande Yener, Gülşen, Yıldız Tilbe, Emre Ertürk, Onur Baştürk, Ziynet Sali, Oktay Kaynarca, Tuba Özay, Selin İmer, Alişan…
Özgür Masur'un tasarladığı siyah tuvaletiyle Hande Yener tam bir Oscar Töreni kadını, Chloe minisiyle Gülşen gecenin ennn 'gel gel sarışınım gel'i, danslarıyla Yıldız Tilbe gecenin en neşeli ismi. Alişan da gecenin en eğlenen erkeği.
Ve Demet ve Önder bence son zamanların birbirine en yakışan çifti. Yan yana görünce fark ediyorsunuz, bu çiftte uyum var, neşe var, arkadaşlık var, eğlence var. Allah bir yastıkta kocatsın mı? Kocatsın o zaman.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA