Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Planlarımız farklıydı ayrıldık

Sunucu-oyuncu her daim güzel ve zarif kadın Ebru Akel ile yönetmen-yapımcı Abdullah Oğuz'un ilişkisi bitmiş.
E biter mi biter.
Bu devirde bitmeyenine pek denk gelmiyoruz zaten. Şaşılacak bir şey yok.
Fakat bendeniz yazarınız bu ayrılıkta da kafaya takacak bir nane buldu tabii. Efendim şimdi ilişkinin erkek tarafı Abdullah Oğuz sevgide saygıda kusur etmeyip, efendi efendi, sağdan sağdan bir ayrılık açıklaması yapmış. Aman sessiz sedasız magazin basınının diline düşmeden kıvıralım gibisine.
Neymiş açıklama; "Gelecek planlarımız farklıydı ayrıldık."
Hmmmm... Çünkü siz 18'liktiniz. Yaz bitti, biriniz Eskişehir'e diğeriniz Amerika'ya üniversiteye gidecek, o yüzden gelecek planlarınız farklı.
Yok olmadı! Bu yaşa "gelecek kaygılı" açıklama cuk oturmadı.
Yani şimdi sen kaç yıl yaşayacaksın, seveceksin, sevişeceksin, hayatını kare kare kesip yapıştırıp birleştireceksin, kesişen kümeleri oynayacaksın, kısıtlı aşk turu haklarını o kişide harcayacaksın...
Sonra bir sabah uyanıp, rüyana aksakallı dede girip seni dürtmüşçesine gelecek planlarınızın farklı olduğunu düşünmeye başlayacaksın.
Yooo o iş öyle cereyan etmez. Kimse bir anda sevdiceğiyle gelecek planlarının ayran içip ayrı düştüğü hissine kapılmaz.
Zaten o halin Türkçesi "şiddetli gelecek planı geçimsizliği" olamaz. "Gelecek planlarımız farklıydı ayrıldık" mazeretinin açılımı aşağıdakilerden biridir.
a. Birbirimizden pek sıkıldık. Monotonluktan kendimi keseceğim, ben aşk istiyorum yetişin a dostlar.
b. Adam der ki; seninle evlenmeye niyetim yok benim. Evlenmeyeceğim o kadar.
Kadın der ki; evlenmeyeceksek proje sona erdi. Şöyle bir kır düğünü patlatmak, çocuğumu pışpışlamak benim de hakkım. Boş ol adam!
c. Başkası var gönlümde diyemedim küçüğüm. Seni de candan severim ama arkadaş olduk biz. Heyecanımı kaybettim, yok inancımı kaybettim yani.
d. Ömrümü yedin, çekilecek dert değilsin, çe-ke-mi-yo-ruuum. Sabır taşı çatladı patladı olayı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA