Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kadınları geren beş mesele

Aslında beş değil beş yüz beş mesele bulabiliriz de şimdilik beş tanesini yazıyorum.
1. Kadınlar: O kadın bana şöyle baktı, bu kadının yerimde gözü var, şu kadın arkamdan iş çeviriyor, öbürü odaya girdiğinde bütün kafalar ona dönüyor, bak valla bu yılan. Sevgilimde gözü mü var? Benden daha ince. Benden daha genç. Benden daha bilmemne...
Anladınız siz.
2. Kilolar: Siz ne derseniz deyin, bir kadın asla istediği kiloda değildir. İşte o kadar. Yeteri kadar ince olamayız, olsak da olamayız. Nedeni yok, soru sormaya gerek de yok. Kabullenin. Geriliyoruz.
3. Kıyafetler: Evet! Giysi dolabımız tıklım tıklım olabilir ama bizim giyecek kıyafetimiz yok. Ve evet! Alışverişe çıkmamız lazım. Olmuyor, olmuyor, olmuyor.
Üstümüze gelmeyin.
4. Sevgililer: Şöyle ki; eğer ilişkimiz varsa sevgilimizin eski sevgilileri bizi gerer. İlişkimiz yoksa eski sevgilimizin yeni sevgilisi sinirlerimizi alt üst eder. Eski sevgililerimiz zaten toptan bizi gerer. Biz sevgili bulamazsak, karşımıza çıkan mutlu sevgililer de bizi gerer. Öyle yani gerer işte, gerer.
5. Özel günler: Yılbaşı, doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü vs. vs. Aslında topu bizi gerer. Bize ne hediye alınacak, biz ne hediye alacağız, ne giyeceğiz bla bla bla.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA