Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Üç film birden

Bu da Pazar Pazar sinema kutumuz olsun. Hiç uzatmadan yazıyorum.
Önce Harry Potter çocuk Daniel Radcliffe'nin oynadığı 'Siyahlı Kadın'.
Sinema eleştirmenimiz Atilla Dorsay beş üzerinden üç yıldız vermiş ama bana sorarsanız değmez!
Sebep? Çünkü klişelerle dolu bir film. Tamam! Görüntüler çok hoş ama klişe işte. Farklı bir durum ya da duygu yaşatmıyor size. Korkutmuyor, germiyor. Öyle ortalarda sürünüyor. Demedi demeyin.
İkinci filmimiz 'J. Edgar'. Hiç objektif yorum yapabileceğimi zannetmiyorum çünkü filmin yönetmeni Clint Eastwood ve başrol oyuncusu Leonardo DiCaprio'nun hastasıyım.
Onlardan ne çıksa iştahla izlerim ve toz kondurmam. Bence nefis bir film. Kafa açan bir film. Bilginin yok edici ve yaratıcı gücünü karşı karşıya koyan bir film. Tavsiye derim.
Ve Tolga Çevik'in komedi filmi 'Sen Kimsin'. Bence olmuş. Kelime oyunu bol diyalogları beni fazlasıyla eğlendirdi. Konu malum; aptal dedektifin maceraları.
Müzikler güzel, Pelin Körmükçü çok başarılı. Yönetmen Ozan Açıktan her zamanki gibi pek marifetli. Müzikler süper! Daha ne olsun. Ailece gidiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA