Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Erkekten son sözler!

Baştan söyleyeyim; son söz ve erkek iyi bir ikili değil. Çünkü son sözü daima kadınlar söyler, bunu kimse aklından çıkartmasın.
Bu kafadan girişimin üzerine konuya dalıyorum.
Futbolcu Arda Turan (sanki Arda popçu, ama adettendir ünlünün başına sıfatını koyacaksın evladım), oyuncu- sunucu Sinem Kobal'dan ayrılmış. Daha doğrusu ortak karar vermişler.
Ayrıldıktan sonra kimin ayrıldığının ne önemi var ki zaten. Ayrılığın kendisi her türlü acı değil mi?
Neyse... Ve ayrılığın ardından Arda ilk kez konuşup şu cümleyi kurmuş; "Sinem'i gururla izlemeye devam edeceğim. Kimsenin onu üzmesine izin vermem."
Kendi çapında güzel ve de şık temennilerde bulunmuş, kaliteyi, saygıyı korumuş. Tabii kadın milletine yaran yaranabilirsen.
Mesela ayrılığın ardından "Onu her zaman gururla izleyeceğim" diyen erkeğe; "Sen benim babam mısın, başarımla gururlanmak sana mı kaldı? Aşk n'oldu aşk aloo?" denir.
"Seni hep seveceğim" nağmesine; "Sevsen bırakır mıydın, bu nasıl sevgi düdük makarnası?" cevabı püskürülür.
"Sen benden daha iyilerine layıksın"ın karşılığı; "Yıkıl karşımdan boyu devrilesice, klişeee, yalancııııı!!!"dır.
"Ayrıldım da kurtuldum" dese, tüm kadınlar tarafından kara listeye alınıp bütün kirli çamaşırları dökülecektir.
Özetle demiştim ya; ayrılık, erkek ve son söz aynı cümleye ait değillerdir. Ayrılınca erkek sussa en iyisidir çünkü ne dese yaranamayacaktır. Kaş yaparken göz ille de çıkartılacaktır.
Son sözü kadın söylemezse yürek soğumayacaktır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA