Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Olur öyle zamanlar

İzel'in derdi ne?
Neler oluyor yılların hanımefendi, sakin, kimseye karışmayan, kavgalara bulaşmayan İzeli'ne?
Önce Hande Yener'e küstü. Üstelik Twitter'dan. Artık yıllardır içinde neler biriktirdiyse, hangi dedikodulara inandıysa, nasıl dolduruşa geldiyse...
Sonra eski grup arkadaşı Çelik saldırdı İzel'e. Hiç söylenmemesi gereken sözler söyledi. Ki ben şu anda o sözleri hatırlayıp da burada tekrar yazmak istemiyorum. Pek tatsızdı, çirkindi, haksızdı.
Ve finalde de on yıllık 'dostu' Cenk Eren ile tost oldu İzel. Birbirilerine girdiler. Cenk Eren Bodrum'daki mekânında sahneye çıkmak için anlaştığı İzel'i programdan bir gün önce sadece dört kişi rezervasyon yaptırdığı için kaçmakla suçladı. Artı başka şeylerle...
Şimdi dışarıdan bakınca İzel aklını kaçırmış, herkesle kapışan, hatta yeni albümünün reklamını yapmak için magazin basınını bu tarz kavgalarla dolduran biri gibi görünebilir.
Bana öyle görünmüyor ancak bazılarına görünebilir.
Ama ben size açık açık söyleyeyim; bütün bu olanlar tamamen talihsizlik. İzel ile uzun uzun konuştum, İzel'i zaten tanıyorum, kalbinin temizliğini biliyorum.
Hani bazen olur ya, her şey durur durur birden üst üste gelir ya, sanki tüm dünya size karşı dönmüş gibi olur ya, elinizi neye atsanız aksi gider ya; işte öyle bir dönem İzel'in geçtiği.
Albümü şahane, şarkıları radyolarda çalıyor, yılların İzel'i böyle reklam toplarına girer mi hiç.
Açıkçası İzel fena bir dönemden geçiyor, imtihanı sert, hep arkadaştan, dosttan yana.
Umarım en kısa zamanda atlatır, alması gerekeni alır, ayıklaması gerekeni ayıklar.
İzel'i yok etmek için düğmeye basıldı fikrine katılmak istemiyorum hepimizin başına gelebiliyor bunlar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA