Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sezen Aksu'ya hoş geldik

Tartışmaya açılacak bir tarafı yok, Saba Tümer müthiş bir iş yaptı.
Kimsenin yapamadığını başarmanın yanı sıra herkesin merakla beklediği tarihi belge niteliği taşıyacak bir röportaja imza attı.
Sezen Aksu...
Onun hakkında ne kadar okusak, ne kadar duysak bize yetmez. Yetemez. Muhteşem şarkıları bir yana konserlerine koşup gitmemizin en büyük sebebi bize kuracağı birkaç cümle değilse ne ki.
Sezen Aksu dünyası denen bir şey varsa eğer o dünyaya konabilmeyi öyle isterdik ki.
Yıllarca anlatmadı Sezen Aksu, anlattı da ucundan azıcık işte. Anlatmak sayılmazdı.
Saba Tümer iki gündür bayram ettiriyor bize.
Cevabı en beklenen soruları soruyor kraliçemize. Hayatının en özel bölümlerini sunuyor. Bahçesine, stüdyosuna, anılarına, görülmemiş fotoğraflarına, en yakınlarına, duygularına bizi konuk ediyor.
Her saniyesi gözünüzü kırpmadan izleyeceğiniz kıymetli bir iş. Hatta yeni çekimler eklenip DVD'si çıkması gereken bir iş.
Söz konusu Sezen Aksu olunca duygularım karışıyor, kelimelerim kaçıp gidiyor, küçük bir kız çocuğu gibi ne diyeceğimi bilemiyorum o yüzden yazıyı uzatmak istemiyorum.
Özetle; teşekkürler Saba Tümer, teşekkürler Sezen Aksu, çok çok teşekkürler.
Not:
Yazının başlığını 'Sezen Aksu'ya hoş geldik' diye attıktan sonra fark ettim; hoş geldik de gitmesek olmaz mı, canımız öylece orada kalmak istiyor. Ne yapacağız şimdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA