Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bikini yasağı!

Kızlar bir yasakla daha karşı karşıyayız iyi mi. Modacı ve yarışmacıları giydir kuşat, parala, canından bezdir, seyirciyi modadan soğut temalı programlardan birinin bilirkişisi Cengiz Abazoğlu dün Hürriyet Cumartesi'den Ebru Eser Turgud'a buyurmuş.
Abazoğlu'na göre otuz yaşın üstündeki kadınlar asla mini etek giymemeliymiş ve fizikleri ne kadar düzgün olursa olsun en fazla otuzbeş yaş bikinide sınırmış.
Bir 33'lük olarak bikini giymek için son iki senem mi yani? Ne diyor bu adam yahu?
30'da mini eteği bırakıyoruz, 35'te bikiniyi, 40'ta da karalar bağlayıp evden dışarı çıkmıyoruz herhalde. Alın size 2013 yaz sezonu itibariyle bikini giyemeyecek ünlü kadınlar listesi. Ebru Şallı 35, Deniz Akkaya 35, Demet Şener 35, Ece Sükan 35... Burcu Esmersoy an itibariyle 36 seneye yaz sonu 37, Hande Ataizi ve Pınar Altuğ'un hadiseyi beş yıl önce kapatması gerekirmiş ikisi de 40, Çağla Şikel son düzlükte 34.
Daha geçen sezon yani 40 yaşında bir mayo firmasının mankenliğini yapan Demet Akalın da var. Bengü desen benim gibi son iki yazı.
Şimdi hepimiz mini etekleri bikinileri çöpe mi atacağız yani.
Hadi oradan. Biz yurdum erkeğinin mayo giymesine itiraz ediyor muyuz. Yüzde doksan dokuzu göbekli ve kıllı iken...
Bize her şey yakışır Cengizciğim. Şu listedeki kadınlara bak da bir daha yorum yap bence. Üstelik giyen halinden memnunsa bakan da susmayı bilmeli değil mi.
Sizce de bu sınırlandırmalar, mecbur edilmeler, yaşla kümelendirilmeler fazlasıyla eski, gereksiz ve yersiz, değil mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA