Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bana Masal Anlatma

Masallar gerçek olabilir mi? Oluyor bazen. Mesela filmlerde. Oldu mu da güzel oluyor. İnsanın yüzü gülüyor, içi ısınıyor.
Yepyeni bir filmimiz var 'Bana Masal Anlatma.' Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak yazıp yönetmiş. Aşkı arayıp bulamayan minübüs şoförü, güzel insan Rıza'nın (Fatih Artman) masal kızı Ayperi (Hande Doğandemir) ile buluşması ve mahalledeki dostlarının eğlenceli hikâyesi.
Pazartesi akşamı basın gösteriminde izledik.
Filmde dostluk var, aile var, kahkaha var, umut var, beklenmedik yerde seyircinin gözlerinin dolu dolu olması var ve tabii ki Devrim Yakut, Tarık Ünlüoğlu, Cengiz Bozkurt, Erdal Tosun, Gökçe Bahadır, Ercan Yazgan, Gürkan Uygun gibi süper kadrosuyla nefis oyunculuklar var.
Özellikle anne rolündeki Devrim Yakut favorim.
Ha bir de Sedat Sayan'ın 'Ellere düş, hadi dillere düş, hadi git de yabancı gönüllere düş' şarkısıyla 2015'te muhteşem dönüşü var. 'Leyla ile Mecnun'u sevenler 'Bana Masal Anlatma'ya bayılacaklar. Canımız her şeye çokça sıkılırken 9.Ocak'ta vizyona girecek bu film ilaç gibi gelecek. İyi seyirler.
Not: Filmin sloganı; 'Seversem abartırım'. E biz de.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA