Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Adamsın Emre

İnanmazsınız ama demek ki böyle adam gibi adamlar da var bu diyarlarda. Dimdik, duygularını saklamayan, dürüst, sahip çıkan, aslan gibi, yürekli, öküz öldü diye ortaklığı bozmayan, sıkışınca inip kaçmayan ve sağlam.
Bakınız; Emre Altuğ.
En günlük dille şunu demek isterim kendisine; "Adamsın Emre."
Konunun başına gidelim. Geçtiğimiz haftalarda yedi yıllık eşi Çağla Şikel ile boşanan Emre Altuğ, yılların deneyimli magazin gazetecisi abimiz Salih Keçeci'ye boşanmasıyla ilgili açıklama yapmış.
İlk ve son kez! Eminim de öyle olacak. Yani Emre de Çağla da bu 'açıklamalar' meselesinin suyunu çıkartmayacak.
Üçüncü kişinin yani aldatmanın olup olmadığı sorusuna, kendini Çağla'ya siper ederek 'Asla' yanıtını veren.
Ortalık kadının diz kapağının üstü erkeği tahrik eder kıvamında saçmalıklarla bulandırılırken canlı yayın kazasında memesi (göğüs değil o, meme) açılan ve sosyal medyada çarmıha gerilen eski eşini "Çağla en güzel cevabı 'Ben sizin beğenmediğiniz memelerimle iki çocuk emzirdim' diyerek verdi, bu dedikodular, yargılamalar Çağla'nın profesyonelliğine saygısızlıktır" noktasını koyan.
Ayrılık sebepleri sorulunca, "Bizim farkına varmadığımız bir şekilde aşkımız bitti ve ayrıldık" cümlesini kurmaktan çekinmeyecek kadar net, iç görü sahibi, dürüst ve kabullenmiş tavır sergileyen Emre Altuğ biz kadınların gönlünde yıldızlı, saygı bombardımanlı, sempatilerin ennnn yüksek makamda titreştiği yere oturmuştur.
El âlemin 'hadi birbirilerini yesinler de neşemizi bulalım' beklentilerine yağ sürmemiş, heveslerini kursaklarında bırakmıştır.
Hele ki adamlığı maçolukta, duygusuzlukta, şiddette, soğuklukta, arayan şu topraklarda çekinmeden söylediği 'Kalbim de gözlerim de ağladı' cümlesi bizi bizden etmiş, umudumuzu yitirmek suretiyle çekip gittiğimiz aşk sularına geri getirmiştir.
Eski sevgililerinin, eşlerinin ardından durmak bilmeden konuşan, eleştiren, sinir krizleri geçiren, "Ben mükemmeldim o arızaydı, o eksikti" imajını çizmeye çalışanlara ders olsun.
İşte böyle bir adamla geçirdiğin hiçbir saniyeden, onun için yaptığın hiçbir güzellikten, emeğinden, zamanından, kalbinin titremesinden pişmanlık duymaz, gururla adını anarsın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA