Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bodrum bomboş konulu yazı no: 2

Az önce ayağımın tozuyla Bodrum'dan İstanbul'a geldim. Tatile çıkma telaşıyla, güney sahillerinden haber alma merakıyla; "Eee Bodrum nasıl Ayşe?" diye soracak olursanız, hemen cevap veriyorum; boş, bomboş.
Oteller boş, restoranlar boş, plajlar boş.
Bayramda bile kıyamet kopacak, akın akın turist gelecek gibi de görünmüyor doğrusu. Hadi doluluk, boşluk vaziyetlerini geçtim Bodrum'da daha da büyük bir sıkıntı söz konusu.
Gittiğim, gezdiğim, yemek yediğim mekânların yüzde doksan beşi gerçekten kötü. Servisleri, yemekleri, lezzetleri hiç de mutlu etmiyor. Bir dağılmışlık, ucundan tutmuşluk, boş vermişlik, baştan savmışlık söz konusu. Üstelik birçok yer de haddinden fazla pahalı.
Şimdi tüm esnaf ümitlerini bayram tatiline bağlamış durumda ve fakat bilemiyorum vaziyet nereye gider, nasıl gider bu anlayış, bu hizmette düşüş ve bu fiyat politikalarıyla. Göreceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA