Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FERHAT ÜNLÜ

Tek dünya devleti fikrinin mimarı David Rockefeller

Geçen Pazartesi 101 yaşında ölen David Rockefeller, ‘Dünya İmparatorluğu’, ‘Yeni Dünya Düzeni’ gibi kavramların, giderek tek dünya devleti fikrinin mimari idi

Otomobil yedek parçası gibi sürekli değiştirdiği hayati organlarının elverdiği ölçüde yaş günü kutladı David Rockefeller. Ve geçen Pazartesi kronik kalp yetmezliği nedeniyle New York'ta öldü.
Altı kez değişmiş kalbi, üç kez değişmiş böbreği, iki kez değişmiş ciğeri ve yine değişmiş bol miktarda damarıyla son kutladığı yaş günü 101 idi. 200. yaş gününü kutlamayı istediğini de küstahça dile getirmekten çekinmiyordu.
Sınır aşan bu küstah dilek, Rockefeller'ların öncülerinden olduğu dünyayı yöneten ailelere dair uçuk komploları getiriyor akla. Bunlardan en absürdü şu: Bahse konu aileler dünya dışı varlıklarla insanların birleşmesi sonucu meydana gelmiş! Birleşme sonucu oluşan melez türün adı da Reptilian. Bu uçuk fikirleri ortaya atan David Icke diyor ki, "Illuminati ya da dünyayı yöneten komite, binlerce yıl önce dünya dışından gelen sürüngen bir ırk ve bu ırkın insanlarla çiftleşmesi sonucu ortaya çıkan melezlerden oluşur."

FAZLADAN KOMPLOYA GEREK YOK
Benzer fikirleri Azeri Yahudisi yazar Zecharia Sitchin de ileri sürmüştü. Bu tür 'paranoyak komploları', dünyayı yöneten ailelerle ilgili 'gerçek komploları', hakikatleri perdeleyen şeyler. Çünkü söz konusu olan Rockefeller'lar ise fazladan komploya gerek yok.
David Rockefeller, 12 Haziran 1915 doğumlu idi. Manhattan 45. Cadde'de Rockefeller malikânesinde dünyaya geldiği gün 48 saatlik kutlama yapılmıştı.
Standard Oil adlı dev enerji şirketinin kurucusu John D. Rockefeller Sr.'ın torunu ve John D. Rockefeller Jr.'ın oğlu olan David Rockefeller, Harvard Üniversitesi ve London School of Economics'te (LSE) okudu. LSE'de geleceğin ABD Başkanı John F. Kennedy ile tanıştı.

YENİ DÜNYA DÜZENİ
Altı çocuk babası David Rockefeller, tek dünya devleti projesini çağrıştıran iki önemli kavramın mucidi olarak hafızalara kazındı. Bunlar, Dünya İmparatorluğu ve Yeni Dünya Düzeni.
Tapınak Şövalyeleri'nden beri tüm ezoterik tarikatların, onların mirasçısı olan Masonlar'ın dini ve ulusal kimliklerin üzerinde bir kimlik inşası için çalışmaları, Rockefeller'ların Rothschild'lerle birlikte başını çektiği küresel sermayenin tek dünya devleti projesinin temel dayanağını oluşturuyor. Buradan bakıldığında vatansız, dinsiz, ırksız bir dünya fikrinin köklerinin bin yıl öncesine kadar uzandığı söylenebilir.
David Rockefeller'ın, bir hafta öncesine dek yaşayan en yaşlı üyesi olduğu Rockfeller ailesinin büyümesi, John D. Rockefeller'ın 1850'lerin sonunda bir şirkete muhasebeci olarak girmesiyle başladı. Burada kazandığı parayla önce bir simsarlık şirketine ortak olan John Rockefeller, sonra kendi şirketlerini kurdu. Asıl sıçramayı ise Rothschid'lerle ortaklık kurunca yaptı.
Rockefeller'lar, Rothschild'lerle evlilikten sonra büyüdüler. Aile petrol işine, hanedanlığın kurucusu John D. Rockefeller'ın 1870'de Standard Oil'i kurması ile girdi ve o dönemden sonra petrol endüstrisinin en güçlü aktörü haline geldi. Rockefeller'lar, Chemical ve Chase Manhattan Bank'ı 1955 yılında ticari bir evlilikle birleştirip bankacılık sektörüne girdiler. Dünyanın en büyük bankalarından Chase Manhattan Bank, Citibank ve Standard Oil, Mobil gibi dünya petrol pazarını elinde tutan dev şirketlerin en büyük hissedarı oldular. Ailenin şirketlerinin cirosu dünyadaki pek çok devletin yıllık gelirinden daha fazlaydı.
Aile, halen ABD ve dolayısıyla dünya siyasetinde etkin bir role sahip. O kadar ki, meşhur 'Trilateral Komisyon'un kurucusu ve Bilderberg Kulübü'nün mimarı David Rockefeller'dı. Yine 1921'de kurulan dünyanın ilk düşünce kuruluşlarından Council on Foreign Relations (CFR) da Rockefeller'ın eseri.
Hepsinden önemlisi Yeni Dünya Düzeni kavramı David Rockefeller'a ait. Bir Amerikan dolarının arka yüzündeki piramidin altında yazan o Latince motto: 'Novus Ordo Seclorum'...
Tek dünya devleti projesine giden, uzun, meşakkatli yolun ilk adımı bu motto ile atılmış bulunuyor. David Rockefeller'ın şu sözü de projenin açık bir itirafı:
"Dünyada bir devlet oluşturduğumuzda, halkların kendilerini yönetme hakları, artık dünya bankerleri ve entelektüelleri olan elitin otoritesi altına girecektir. Yüzyılımızda izleyeceğimiz strateji budur."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA