Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

7 gün 24 saat

SABAH'TAN MEKTUP

Barbaros Bulvarı üstündeki merkez binamızın asansörleri yenilendi ve "Havamızı" yansıtan güzel sözlerle süslendi. Biri şöyle: "Burası Turkuvaz... Canlı, dinamik bir medya grubu. 7 gün 24 saat uyanık, daima ayakta." Hayır, bir slogan değil bu. Sizi temin ederim ki, SABAH ailesi 7 gün 24 saat ayakta. 7 gün 24 saat sizlere hep daha iyi gazete sunma yarışında. Manşetleriyle, dizileriyle, siyasetten spora, ekonomiden magazine kadar tüm alanlarda ses getiren haberleriyle.

Dizilerde şampiyonuz
Örneğin dizi yazılarda kimse elimize su dökemez. Türk Eğitim Vakfı bursuyla okuyup iş hayatında zirveye yükselenleri konu alan ve her öykünün bir romana esin kaynağı olabileceği "Bir bursla değişen hayatlar" dizimiz bugün bitiyor. Ama birinci sayfadaki anonsta da gördüğünüz gibi yarın 17 Ağustos depreminin 10'uncu yılında o büyük yıkımın tanıklarını, daha doğrusu kurbanlarını yeniden kamuoyunun önüne getiren dizimiz başlıyor.
"Bir bursla hayatı değişenler" den önce "Bilge Köyü raporu" dizimiz epey ilgi uyandırdı. Ondan önce Nur Batur'un uzun Barzani söyleşisi uluslararası medyada bile yankılandı. Ondan önce... Liste uzayıp gidiyor.
Habercilerimiz de 7 gün 24 saat tetikte. Yaz rehavetinin tuzağına düşmeden.
(Not: Bu arada belirteyim; tüm SABAH mensupları sırayla tatillerini yapıyorlar.)
O kadar tetikteler ki arkadaşlarım, bir konudaki son gelişmeleri aktarmak ya da en taze haberlerini gazeteye koydurmak için gün geliyor, pardon gece geliyor, saat 03.00'te bile arıyorlar. Heyecanla, coşkuyla, uykusuzluğun zerresi okunmayan ses tonuyla...
Bir yandan her gün kendimizi aşmak için yarışırken, bir yandan da yeni döneme hazırlanıyoruz. Ve biliyoruz ki, sonbaharla birlikte başlayacak bu yeni dönem, öncekilerden farklı olacak. Çok büyük bir kapışma, eşi-benzeri görülmemiş bir rekabet yaşanacak.

SABAH'la gururlanmak

Ben bu acımasız rekabette, sendeleyenin yere düşeceği bu can pazarında SABAH'ın bir yıldız gibi parlayacağından eminim.
Çünkü biz iyi bir ekibiz. Çünkü biz işimizi sadece iş değil, mesleğimizin her gün tekrarlanan onur sınavı olarak görüyoruz. Çünkü biz sadece gazeteciyiz. Ve çünkü biz 7 gün 24 saat ayaktayız.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğiyle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA