Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Dinamizm

SABAH'TAN MEKTUP

SABAH Ailesi olarak yorucu ama keyifli bir hafta geçirdik. Bir o kadar da dinamik. Haberlerimizle, dizilerimizle...
Örneğin, Ankara Büromuz'un gecesini gündüzüne katarak yaptığı çalışmalar sayesinde Anayasa Mahkemesi'nin DTP hakkındaki kapatma kararını ve onu izleyen gelişmeleri de farklı bir perspektiften yansıtmaya özen gösterdik.
"Güvercine yasak, şahine özgürlük" manşetimiz o çabanın ürünüydü. Hem de rakiplerimizin "DTP oybirliğiyle kapatıldı" gibi düz bir başlığı tercih ettikleri gün.
Aynı şekilde "Batasuna değiliz" manşeti de SABAH'ın farkını ortaya koyan bir haber oldu.
Dizilerimize gelince; Sağlık Editörümüz Esra Tüzün'ün Sağlık Bakanlığı'nın ambulans helikopterleriyle Azrail'in pençesinden çekip alınan hastaları anlattığı "Uçarak Kurtarılan Hayatlar" dizisi çok ilgi gördü. O kadar ki, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Esra'yı arayıp "Bu kadar çok can kurtardığımızı ben bile bilmiyordum" diyerek teşekkürlerini iletti.
Haber Koordinatörümüz Şaban Arslan ise tam anlamıyla bir bombanın fitilini ateşledi: "SABAH Almanya'daki şike dosyasını açıyor".
Dün yayımladığımız ilk bölümü bile futbol dünyasını hareketlendirmeye yeten dizimiz, ortalığı epey karıştıracak. Çünkü Türk kamuoyunun ilk kez duyacağı birçok sürprizimiz var.
Bu satırları yazarken arada bir önümdeki dosyaya göz atıyorum. En az beş özel haber daha tezgâhta. "Özel istihbarat" birimimizin tamamlamak üzere oldukları hariç.
Özetle yine yorucu ama dinamik, bir o kadar da keyifli günler daha bizi bekliyor.
Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA