Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERDAL ŞAFAK

Gezi dönüşü

SABAH'TAN MEKTUP

Geçen haftanın önemli bir bölümünü (5 gün) Atlantik'in öte yakasında geçirdim. Başbakan Erdoğan'ın "Yılın gezisi" diye nitelenen Washington ziyareti dolayısıyla.
Erdoğan'la geziyi izleyen 10 genel yayın yönetmeninin söyleşisi... Beyaz Saray'ın "Gül Bahçesi"nde Obama-Erdoğan ortak basın toplantısı... Notlar... İzlenimler...
Tüm bunları gücümün ve zamanımın elverdiği ölçüde sizlere ulaştırdım.
Washington'dan özel anılarla ve notlarla da döndüm. Onları bu hafta içinde iki yazı halinde sizlere aktarmayı planlıyorum.

***

SABAH'ın abonelerimiz için özel olarak hazırladığı Kur'an-ı Kerim'in Elmalılı Hamdi meali -ki alanında üstüne yoktur- ve iki ciltlik Sahih-i Buhari hadis kitabı kampanyası olağanüstü ilgi gördü. Sağ olun.
Toplam 110 Türk Lirası değerindeki bu eserlerin mümkün olan en geniş kitleye ulaşması için, sizlerin talebi doğrultusunda, kampanyamızı ay sonuna kadar uzattık.
Ayrıca tüm okurlarımız için düzenlediğimiz sadece 29 kupona 5 özellikli Kur'an-ı Kerim, Elif-Ba Namaz Hocası ile Kur'an ve Tecvid Öğretmeni DVD'si kampanyasını kaçırmamanızı salık veririm.
***

Sağlıklı ve mutlu bir hafta dileğimle...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA