Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Ünlü ralliciye kimse otomobil satmak istemiyor

Ünlü rallici Volkan Işık, uzun yıllar üst üste Türkiye ralli şampiyonluklarını kazandı. Türkiye'yi yurtdışında başarıyla temsil etti. Şimdi yarışmıyor. Ama rallilerde kazandığı tecrübeyi ralli pilotu olmak isteyen gençlerle paylaşıyor. Sürücülere ileri sürücülük eğitimleri veriyor. Ancak, duydum ki Volkan Işık satın alacak otomobil bulmakta sıkıntılar yaşıyor. Volkan Işık'ın adını duyanlar otomobilini satmaktan vazgeçiyor.
Geçenlerde Işık'ın başına ilginç bir olay gelmiş. Eşi için ikinci el bir otomobil bakan Işık, istediği modeli bir bayide bulur. İkinci el otomobilin sahibi kadınla pazarlık yaparlar. Tam anlaşmanın ortasında, kadın çocuğuna danışmak için telefon açar. Telefonu kapattıktan sonra otomobili satmaktan vazgeçtiğini söyler. Volkan Işık'ı tanıyan çocuk, annesinden otomobili satmamasını ister. Gerekçe, 'rallici Volkan Işık bu otomobille ilgileniyorsa, mutlaka bir sebebi vardır. O'nun satın almak istediği otomobil değerlidir.'
Umarım, Işık yakın bir zamanda kendisine uygun bir otomobil bulur.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA