Türkiye'nin en iyi haber sitesi
UFUK SANDIK

Rahmi Koç'un yeni gözbebeği Tofaş oldu

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç için Otokoç ve Ford'un özel bir yeri vardır. Hatta Rahmi Koç'un ilk göz ağrısı Ford olarak bilinir. Çünkü, Rahmi Koç'un askerden dönüşte iş hayatına atıldığı şirket, Ford Motor Company'nin distribütörü olan Otokoç'tur. Rahmi Koç, 51 yıl önce işe başladığı Otokoç'ta iş hayatını öğrenir, tecrübe kazanır.
Ancak, öğrendiğim kadarıyla artık Rahmi Koç'un gözbebeği değişmiş. Tofaş, son 5 yılda yaptığı ataklarla Koç'un yeni gözdesi olmuş.

Hakettiği noktaya geldi

Tofaş CEO'su Ali Pandır'la İtalya'nın Torino kentinde yaptığımız sohbette öğrendiğim kadarıyla Rahmi Koç, özellikle Minicargo projesinin başarısından çok etkilenmiş. Rahmi Koç, Ali Pandır'ı her gördüğünde tebrik ediyormuş. "Tofaş, hak ettiği noktaya geldi" diyormuş.
"Rahmi Bey'in gözbebeği olduk. Tofaş, Koç Holding'in bile ummadığı yere geldi. Bu yükselme devam edecek" diyen Pandır'ın gelecek hedeflerini duyunca Rahmi Koç'un gözbebeğinin uzun bir süre daha değişmeyeceğini tahmin ediyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA