Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Apple'ın amiral gemisi hazır

İnternet siteleri, Apple yeni ürünlerin duyurusunu yapmadan alışveriş sepetini hazırladı. Geçtiğimiz yıl iPhone 6 çıktıktan birkaç hafta geçmeden iPhone 7 haberleri internet sitelerinde kendine yer bulmuştu. Şimdi iPhone 6S arifesinde yeni ürün tahminleri birbirini kovalıyor. Apple'ı insansız hava aracı drone'larla izleyenler bile var. Sonuçta Apple iPhone haberleri, her zaman en çok okunanlar arasında olduğu için bazen hiç gerçekleşmeyen futbolcu transferi kıvamında süreklilik kazanabiliyor. Ancak her şey 9 Eylül'de karşımıza çıkacak. 2015 mali yılının ilk çeyreğinde Apple'ın toplam gelirinin yüzde 68'ini iPhone satışları oluşturuyordu. Bu yüzden şirket, tüketicileri ikna etmek zorunda kalacak.

KAMERA DEĞİŞECEK

Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın, kamera, işlemci ve iOS yazılım güncellemeleriyle kapımızı çalması bekleniyor. 12 megapiksel arka kamera ve belleğin 2GB olması en büyük beklentiler arasında yer alıyor. Depolama kapasitesinde önemli bir değişim beklenmiyor. Ekran boyutunda değişimi için henüz erken diyenler çoğunlukta.

DRONE SATIŞI DA BAŞLIYOR
iPhone, iPad, MacBook satışına alıştığımız Apple Store'larda insansız hava aracı drone da satılacak. 1259.95 dolardan satılacak DJI Phantom 3 Professional Camera Drone 6 bin metre yüksekliğe bile çıkıyor. 4K çözünürlükte video ve fotoğraf çeken kameraya sahip drone 23 dakika havada kalabiliyor. Çinli PSZ DJI Technology tarafından üretilen Phantom 3 ile şirketin satışlarının 1 milyar dolara ulaşması bekleniyor. 2013 yılında Çinli şirketin 130 milyon dolar cirosu olduğunu hatırlatalım.

İPAD PRO TAHMİNLERİ ŞEKİLLENİYOR
Yaklaşık 10 aydır iPad Pro üzerine tahminler yapılıyor. Henüz net bir sonuç çıkmasa da 12.3 inçlik iPad Pro beklentisi oldukça güçlü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA