Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Adı gibi hafif gram dizüstü

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2018 başlamadan ortaya çıkacak dizüstü modelleri şimdiden ortaya çıkıyor. LG gram, kullanıcılarına daha uzun pil ömrü, daha güçlü performans ve çok daha sağlam bir kasa sunuyor. LG 2018 gram dizüstü bilgisayarlar, önceki seride yakalanan başarının sınırlarını, geliştirilmiş taşınabilirlik ve dayanıklılığın yanı sıra bir üst seviyeye yükseltilmiş işlemciler ve çok yönlü işlevsellik ile zorluyor.
LG gram serisi, çalışanlara daha etkin iş yapma fırsatı sunarken aynı zamanda tüm medya içeriklerinin keyfini çıkarma imkânı da tanıyor.
Yeni geliştirilen modeller, piyasadaki en kolay taşınabilir dizüstü bilgisayar olma geleneğini devam ettiriyor. Oldukça verimli bir performans sunan 72Wh pil ile donatılan cihazın ultra inceliğe sahip gövdesi kullanıcılarına, tek bir şarj ile neredeyse bütün güne yayılan kullanım imkânı tanıyor.
Cihaz, ufak boyutuna karşın kompakt tasarımı sayesinde daha geniş ekran kullanımına olanak sağlıyor.
14 inçlik model 14Z980, geleneksel 13 inçlik bir dizüstü bilgisayarla aynı boyutlara sahip olmasına karşın minimize edilmiş çerçeveli geniş ekran sunuyor.

CES 2018'DE TANITILACAK
Cihaz, bu dayanıklı ve gelişmiş yapısını, genellikle ABD Ordusu ve uzay endüstrisinde tercih edilen, yüksek kuvvet ve düşük ağırlığa ihtiyaç duyulduğunda kullanılan nano karbon magnezyum metal alaşım yapısına borçlu. Bu sayede, yapısında geleneksel magnezyum kullanan cihazlara kıyasla yüzde 20 oranında daha fazla dayanıklılık sağlıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA