Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Yüzleşme...

Evet ilk dersimiz kimya... Peki ders alması gerekenler sadece 'kimyası bozuk yönetimler' mi? Tabii ki hayır! Herkesin geçmişe bakıp bazı gerçeklerle yüzleşmesi gerekiyor. Futbol Federasyonu, başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik adamlar vs... Daha iyi, daha başarılı sezonlar için hepimiz tüm yaşananlarla birebir yüzleşmeliyiz artık... Küçük örnekler verelim.
İLHAN Cavcav, futbolcu pazarlamakla bazı işlerin dönmeyeceğini; beklentiler için yeterli olmayacağını Cumartesi akşamının son dakikalarında yaşadığı stresin ölçüsüyle anlamalı. Futbolcular da artık şapkalarını önlerine koymalı. Aynı şekilde teknik direktörlerimiz de... Ankaraspor'un, yarısı başarılı, diğer yarısı ise bir o kadar başarısız sezonunun ardından Aykut Kocaman'ın sözlerine katılmamak elde değil. Evet bu oyunu daha güzel hale getirmemiz gerekiyor. Bu tabloda ders alması gerekenler: Önce futbolcular... F.Bahçe'ye transferi konuşulan, "Lugano ve Zapotocny'den daha iyiyim" diyen Ediz Bahtiyaroğlu... Onun yanında Engin Baytar, Batuhan Karadeniz ve sayfalarca bir çok oyuncu...
SAMET Aybaba'nın "Ortada mücadele yok" sözleri, gerçeğin aynası... Duvarları aşın. Geliştirin kendinizi... Çivileme değil, farklı stille atlayın havuza... İlk haftaya bakın, bir de son haftaya... Arada bir adım fark yok. Büyük takım hayallerinizi erteleyin; çünkü futbolun geleceği sizlersiniz. Yerin çok da önemi yok.

***
DEDİĞİMİZgibi, daha güzel bir sezon bekliyoruz. Hepinizden isteklerimiz; sporumuzun ve ülkemizin daha ileriyi görebilmesi; gelişmesi için... Artık teknik direktör kıyımlarının son bulmasını, hakem hatalarının konuşulmamasını, Lincoln gibi sabotajcı oyuncuların ligimizden tamamen temizlenmesini, yönetimler gibi; MHK'nın kimyasının da biraz düzelmesini diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA