Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

'Yazar Ersun Yanal'a sorular

ERSUN Yanal ile de meslektaş olduk. Kendisini tanımam, bir defa konuşmuşluğum dahi yoktur. Hatta iyi teknik direktör olduğunu da çoğu zaman savunurum. Teknik direktörün, pardon yazarımızın ilk yazısından bir paragrafla başlayalım. "Trabzon'da kadromu eleştirdiler ama yeni antrenör de kadroyu bozmuyor" demiş, lig değerlendirmesinde sayın Yanal...
CEYHUN Gülselam'ı 29 haftada sadece 1 kez 90 dakika oynatan, toplam 14 lig maçında şans veren, bunların 8'inde de son 4 dakika içinde oyuna alan kimdi? Barış Memiş'i ve bu hafta takımına üç puanı getiren Ceyhun Gülselam'ı, Hüseyin Çimşir'in karanlık gölgesi altında kulübeye mahkum eden kimdi? Hiç kusura bakma Ersun Hoca, önce bu soruların cevaplarını bir düşün istersen.
MUSTAFA
Denizli Beşiktaş'a gelmeden önce kaleme aldığı köşe yazılarından sıkıntı çekti. Takım çalıştırdığı müddetçe de çekecek. Takımı 13 maçta bir defa bile 2 golün üzerine çıkamayan yeni yorumcumuz Bülent Korkmaz da, Avrupa maçında hücumdan bahsetti. Ne dersiniz, Broos da seneye yazar olur mu?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA