Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Hepinize inanıyoruz

Erhan Altın... Geçen sezon Kocaeli'nin küme düşmesine rağmen, inancıyla takdir topladı; sempati kazandı. "Başarılı oldu" görüşü, takımı düşmesine karşın değişmedi. Çünkü o takım, G.Saray'ı 5 golle yendi, Kadıköy'den de puanla döndü. Altın, "Ligi ilk 10'da bitireceğiz" sözünün arkasında durduğunu açıkladı. "Yükselişimiz yakın. Kimsenin şüphesi olmasın" sözlerine, iyi niyetli açıklamalar da ekleyerek tatsız olayların üzerine ince bir çizgi çekti. Bunlar, bazılarına ders olacak açıklamalardı.
Herkesin gözleri önünde hatalarını sayarak teknik direktörünü zor durumda bırakan; yerin dibine sokan, iki sezon sonra da tekrar aynı teknik adamla çalışmak zorunda kalan ve teknik direktör kovmaktan başka hünere sahip olmayan 'kulüp başkanları'nın olduğu bu ülkede, teknik adamlarımıza ve onların iyi niyetlerine sonuna kadar inanıyoruz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA