Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Yorumu 90'a takanlar

ALTAN TANRIKULU (HÜRRİYET) - Alex için, ilk 11'de olması, kendisi varken maç kazanılması, gol atması, asist yapması daha önemli! Kimse kusura bakmasın. Alex, kaptanlık bandını takacak kadar F.Bahçeliliği özümsemişse, Daum'a gidip, "Beni ikinci yarı kullan" demeliydi.
BAHRİ HAVADIR (AKŞAM) - Teknik direktörlük bu işte. Rijkaard oyun kötü giderken, tüm orkestranın uyuduğu bir anda ortaya çıkarak bütün entstrümanların ahenkli çalmasını sağladı. İşte şef dediğin böyle olur.
KORKUT GÖZE (HÜRRİYET) - Futbol sadece skora-sonuca kilitlenmiş bir oyun... Vefahoşgörü gibi tinsel değerlere hiç aldırmıyor. Tribünleri de bu katılığın içine çekiyor. Kazananı alkışlıyor. Kaybedeni hırpalıyor.
UĞUR MELEKE (MİLLİYET) - Umarım Aydın, Sabri gibi gençler iyi izliyorlardır Kewell'ı... Bize bile bu denli uzaktan hayata dair bir şeyler öğretebilen bu adam, Aydın'a Sabri'ye çok şey öğretebilir o kadar yakından...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA