Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Sabri, inanç demektir

HAMURU farklıdır Florya'nın! Bir çok isim gibi armağan etmiştir Sabri Sarıoğlu'nu Türk futboluna... Bazen rakamlar futbolda açık konuşmazlar. Genel kanı daima bu yöndedir. Her şey karşılıklı... Bazı futbolcular da rakamların dilini bilmezler. İşte Sabri de öyle. Aslında bu bilinir fakat hep göz ardı edilir.
BİR oyuncu, sadece yetenekten oluşmaz. Her ismin takım içindeki işlevi ve yeri ayrıdır; öyle de olmalıdır. Sabri, G.Saray'a aşıktır, yüreğiyle mücadele eder. Lincoln, takımı çalışırken kamp çevresinde alışverişe çıkar. Fakat ne acıdır ki Sabri, Lincoln kadar sevilmemiş onun kadar alkışlanmamıştır. Sabri'nin, sadece G.Saray için değil, Milli Takım için de önemi büyüktür. (2010 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki ilk Bosna maçında sergilediği performansın benzeri az bulunur)
A.GÜCÜ maçında ne eksikti? İnat, mücadele! Neden? Sabri yoktu da ondan... Arda nasıl ki G.Saray'ın ruhuysa, Sabri de inanç duygusudur.
YANİ Sabri, 'ti'ye alınacak düzeyde aşırı eleştirilecek, hatta 'Youtube'a komedi malzemesi olacak bir isim değildir. Kıymetini bilmeli...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA