Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

"Lider olduk Azizim!"

Trenle Eskişehir'e gidelim ilk olarak... Fenerbahçe Rıza Çalımbay'ın takımına 2-1 mağlup oldu. Kaçıncı haftada oynandı Eskişehir maçı? 15.hafta... Bu mağlubiyetle liderlik kaçmış, Fenerbahçe haftayı Kayseri'nin ardından ikinci tamamlamıştı. 100 yılı aşkın tarihi bir kulüp, üç hafta üst üste mağlup olup tarihin eşiğine gelince, Aziz Yıldırım zehir zemberek açıklamalarıyla çıktı sahneye... Çıkış o çıkış!
Perdeyi yırttı, ortada dekor da bırakmadı. "Bundan böyle Fenerbahçe var" diyerek Kulüpler Birliği Başkanlığı'ndan istifa etti.
BİR hafta sonra Ankaragücü maçında neler yaşandı? Hatırlamayan var mı? Ankaragücü'nün uzatma dakikalarında bir nizami golü verilmedi. Fenerbahçe 3-2 kazandı. 15.haftada 'Yıldırım' düşmüştü bir defa...
ŞİMDİ
gelelim bu haftaya... Trabzon'a gidelim! Avni Aker'e... Maç golsüz giderken ikinci yardımcı Hüseyin Fidan, Lugano'nun üç buçuk metre gerisinden çıkan Alanzinho için bayrağı kaldırıyor. Ofsayt mı? Değil. Aksi, iddia dahi edilemez. Fidan, 'No ofsayt' filmine inat mı yapıyor? Yapımcısı, can düşmanı mı?
Davaları mı var? Hayır! Doğru pozisyon alan, Lugano'nun hizâsında olan Fidan da rüzgara kapılanlardan... 15.haftada düşen 'Yıldırım'ın rüzgarı bu!
SORU 1:
F.Bahçe ilk yarıyı nerede bitirdi?
CEVAP: Liderlik koltuğunda...
SORU 2: Daha 17 gün önce "Haklı olan kazansın" diyen; federasyonu, medyayı ve hakemleri hedef tahtasına dizen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, neden iki haftadır takımının lehine yapılan hatalara sessiz kalıyor?
CEVAP: Yok!
Madem cevap yok, o zaman diyalog var:
- "Lider olduk 'Aziz'im!"
- Yürekten tebrik ederim(!)
NOT:
Türkiye'de bir yelkenliden farksız; rüzgar nereye eserse o yöne gidenler olduğu gibi, rüzgarın sertliğine aldırış etmeden doğru bildiği yönde ilerleyen ve hedefinde başarıya ulaşan insanlar da daima olacaktır. İsimlere takılmayın. Rüzgarı kimin estirdiğinin önemi yok! Soyadı ister Polat, ister Yıldırım, isterse de Demirörenolsun!
NE demişler: "İyi ağaç kolay yetişmez; rüzgar ne kadar kuvvetli eserse, ağaçlar da o kadar sağlam olur!"
İŞTE
bu çerçevenin içinde olmanın gururu, idealist bir kişiliğe yeter. Çünkü hayatın gerçeği budur! Ve bu gerçeğin farkında olan insanlar hâlâ mevcuttur. Onlar, ne yağmurdan kaçarlar, ne de düşen 'Yıldırım'lardan...
İSTİKLAL Marşımız'ın ilk sözcüğü; var oluşun tek nedenidir: 'Korkma'dan... Ne mutlu, bu sözcükten ders alabilene...
SONUNA kadar cesaretle!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA