Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

Kulüpler Birliği kaç 'marka' edecek?

Kulüpler Birliği Başkanı medya düşmanı! Peki ya diğer üyeleri? Dört sezonda dokuz antrenör harcayan bir başkan, 'marka değeri'nden rahatlıkla bahsedebiliyor bu ülkede! İsmi, bahis şikesi dosyalarında gezinen de diğeriyle aynı fikri savunabiliyor. Borç ödemekten kafasını kaldıramayan da aralarında oturuyor, çuval çuval parayı yanlış transferlerle çöpe atan da... Gazeteci döven mi arıyorsunuz? O da mevcut... Ülke gündeminden yararlanıp açılımı futbola karıştıran bile var. Bir takımın menajeri, bir oyuncunun aynı sezonda ikiden fazla kulüpte oynayamayacağını bilmiyor mesela! Kimi hakeme sövüyor, kimi MHK Başkanı'na... Sonu gelmeyen örnekleri çoğaltmak mümkün!
GÜN geliyor; bu isimler 'marka değeri'nin avukatı ilan ediyorlar kendilerini... ÇÜNKÜ onlar yılmaz (!) bekçiler...
BAHSETTİKLERİ 'marka değeri'ni yıllardır ikiye, hatta üçe katlayanlar (!) onlar aslında...
SADECE bizim haberimiz yok o kadar!
FEDERASYON
bundan sadece beş ay önce Ankaraspor'u küme düşürürken zirvenizden neden hiç ses çıkmadı? Aziz Yıldırım TFF'ye güvenmezken ve "TFF'nin kurullarının tüm kararları tek tek sorgulanacaktır" cümlesini kurarken, Adnan Polat yine TFF'yi önyargılı olmakla suçlarken 'marka değeri'niz neredeydi?
SENELİK izne mi ayrılmıştı?
CUMA akşamı Fenerbahçe-Denizli maçında çıkan 10 sarı kartın 7'si faulden (5'i bozuk zemin kaynaklı)... Doğru söyleyeni 10'uncu köyden de kovan Kulüpler Birliği; başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere şimdi hep birlikte isyan etsin Şükrü Saracoğlu'nun zeminine...
BAŞKALDIRIN hafta içinde lig maçı oynatmasını bir türlü beceremeyen ve yıllar boyunca fikstür planlaması yapamayan TFF'ye...
SİZCE bu isyanı başarabilecekler mi?
YOKSA yine ilk canı yanan, TFF'ye ve hakemlere baskı kurarken çay ocağındaki 'marka' kadar mı değer verecek 'marka değeri'ne?
NASIL olsa 'para da sizde, güç de sizde' değil mi? Bu dünya sizin gibilerin egemenliğinde nasıl olsa (!) Anlatın aynı masalları... Tabii artık yutturabilecek birilerini bulabilirseniz.
BAKALIM susturucu görevindeki Kulüpler Birliği, kalan 16 hatfalık sürede kaç 'marka' harcayacak futbolumuzun değeri için? ŞİMDİ görelim kaç 'marka' edeceğinizi?

***
FİKSTÜR konusuna takılan olduysa, onun da dünyada farklı örnekleri var. İspanya'ya bakın!
Orada tatil için devre arası mı bekleniyor? Hayır! İtalya da İspanya gibi... Hafta ayrımı yapmadan 15 günde tatili bitiriyorlar. Bizde devrenin 17.haftada olma şartı mı var?
PEKİ
bizim federasyonumuz bu konuyu hiç düşünmüyor, hiç değerlendirmesini yapmıyor mu? İşte bu sorunun cevabı bende yok!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA