Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Kimler göz kırpıyor!

Advocaat'ın 15 kişi ile gelip, son on birinden sadece iki oyuncuyu (Aatif-Ozan Tufan) kullandığı maçın ilk izlenimi, grupta ikinciliği kabul etmek oldu. İsmail Köybaşı, yine kendisini attırıp, takımı 10 kişi bıraktığında da, geri kalan dakikalara çok umutlu bakmadık. Maç sonucu da sanki son 16 için Beşiktaş eşleşmesini garantiledi.
Yine tandeme geçen Ozan Tufan'ın joker rolünün devam etmesi bir yana, takımın gerçekten de yeteneklerine çok ihtiyacı olduğu Salih Uçan'ın maçı nasıl yaşayacağı önemliydi aslında. Oleksandr Karavaiev ile Miroslav Stoch'un da istekli ve sürekli arayan oyuncular olduğunun altını çizelim.
Eksik kalmasına rağmen öne geçmesi, Fenerbahçe takımını oyunu tutmaya, skoru korumaya itti. Böyle bir ortamda performans sorgulaması yapmak da çok doğru olmaz.
"Kim lig kadrosuna göz kırpıyor" sorusuna cevap ararız da, bunun yorumunu da yapamayız ne yazık ki. İkinci 45 dakikada Gençlerbirliği lehine verilmesi gereken bir penaltı kararı ve Yiğithan'ın elle oynamasında çıkması gereken bir kırmızı daha olduğunu da belirtelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA