Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

İfade etmek zor!

Ligin en az gol yiyen takımı ile deplasmanda en az gol atanı oynuyorlar; skor 3-3... Bunun anlamı; Başakşehir yerinde saymış, Karabük'te ise bir şeyler değişmiş. Yeniden şampiyonluk potasına girip, ipleri eline almak, bu kadar tecrübeli bir kadroyu nasıl "acemi" yapmış anlaşılır gibi değil. Geçen hafta Konya'da makine gibi çalışan bir ekibin, temposunu bu kadar kaybetmesi, kazanma arzusunu rakibin hatalarına bırakması, beraberliğe, hatta mağlubiyete davet çıkarmasıydı.
Karabük'ün üçüncü golü bulana kadar oyunu tek taraflı hale çevirmesi, pas yapmasıyla övünen bir takımı çaresiz bırakması da önemli. Öylesine disiplinli ve akıllı oynadılar ki, bir 'makine'nin tüm bildiklerini, hükümsüz hale getirdiler. İki kere öne geçtikleri halde bunu koruyamamak, skoru büyütememek, Başakşehir'in performans sorgulamasını zorunlu hale getiriyor. Sadece Seleznyov'un üstünden kurgulanan bir hücum planına da çare bulamadılar. 1-2 oyuncu da değil, neredeyse tüm takımın kurgudan uzaklaşması ve birbirinden kopmasını, Abdullah Avcı iyi değerlendirmeli. Bu takım mental olarak zayıflamış, güven ibresini yerlere sermiş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA