Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş'a yazık oldu

Öncelikle şunu belirtelim ki dün geceki maçın ilk yarısı, tam bir kör dövüşü, ikinci yarısı ise bir futbol kasırgasıydı...
Önce Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'tan bahsedelim. Fernandes'ten yediği golde hatalı olsa da Olcay Şahan ve Almeida'nın vuruşlarında net üç gol pozisyonunu kurtardı. Sivrilen diğer isim de Fernandes... Gol attı, pas verdi ve takımını ateşleyen isim oldu.
İlk yarıdaki etkisiz Beşiktaş'ın baş sorumlusu, Samet Aybaba'ydı... Batuhan'ı santrfora koyup, Almeida'yı da kanada çekerek, çok anlamsız bir şey yaptı. Görünen köy klavuz istemez. Almeida'dan kanat oyuncusu olmaz. Sırf ikinci yarıdaki değişiklik bile Beşiktaş'ın dirilmesine yetti. Oğuzhan, üzerinde durulması gereken bir kumaş. Önemli yetenekleri var. Beşiktaş beraberlik sonrası üç net şansın en az birini gol yapıp kazanmalıydı. İlkinde Olcay Şahan, çaprazdan kaleci Onur Kıvrak ile karşı karşıya kaldı, vurması gerekirdi, o devam etti, Onur topu çaldı. İkinciyi Almeida kullanamadı. Son olarak Olcay'ın maçın son saniyesinde yine Onur'la karşıya kaldığı pozisyonu kaçırması inanılmazdı.

Ersan güldürmedi
Son yarım saat Beşiktaş, Trabzonspor'u sahadan sildi. Fakat bu dakikalarda bile Ersan Gülüm'ün yaptığı hata sonucu Trabzonspor golü bulabilirdi. Aynı Ersan, Trabzon'un attığı golde de hatalıydı. Rakibini ofsayta düşüreceğine ofsaytı bozup gelişen atakta da takımının golü yemesine sebep oldu.
Gelelim
hakem Cüneyt Çakır'a... İyi maç yönetmedi. Manasız fauller çaldı. Oyuncuların itirazkar tutumlarına sadece baktı. Ve en önemli hatası Trabzonspor'un golü öncesinde yaşandı. Fernandes, serbest vuruşu kullanırken Olcan yarım metre yanında. Atışı yapmasını geciktirmek istiyor. Üstelik Fernandes tam atışı kullanırken ayağını topa uzatıyor. Fernandes de bu uzanmış ayağa topu çarptırarak sarı kart göstertmek istiyor. Bu pozisyonda ihlali yapan Olcan'ın sarı kart görmesi ve atışın tekrarı gerekirdi. Ama görmedi, dönen topta da gol geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA