Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Önemli galibiyet

Kim ne derse desin Beşiktaşlı oyuncular müthiş bir özveriyle oynuyorlar.
Hata yapıyorlar, belli isimler dışındakilerin kalitesi vasat ama ilk dakikadan 90. dakikaya kadar koşup mücadele ediyorlar. Beşiktaş'ın karşısındaki takım kalite olarak kendisinden fazla değilse ya da kalitesini sahaya yansıtamıyorsa Beşiktaş'la mücadele etmeleri çok zor.
Dün gece ligimizin yeni ve spektaküler takımı Kasımpaşa darmadağın oldu. Gol atmalarına rağmen tek gol pozisyonları yok. Yan top nedir, defans nasıl yapılır bilmiyor gibi oynadılar.
Mesela Beşiktaş'ın ilk golü... Holosko 50 metrelik bir orta yapıyor, Almeida da kafayı vurup golü kaydediyor, defans uyuyor. Ya ikinci gole ne demeli? 20 saniye içerisinde birbirinin aynı iki gol pozisyonu.
İlki kaçıyor, ikincisinde ise Fernandes golü buluyor. Beşiktaş'ın attığı bu ikinci gol liglerimizde zor görünen cinsten. Fernandes neredeyse topla birlikte kaleye girecekti. Uyuyan Kasımpaşa defansına şaşırmamak elde değil.
Kasımpaşa dolaşan 11 futbolcusu ve kenar yönetimiyle sonunu bekleyen kurbanlık koyun gibiydi ki ilk devrenin sonlarında umutlanıverdiler.
Bir kornerde Beşiktaş defansının hatası Özer Hurmacı ile golü getirdi. Beşiktaş defansı ofsayt diye çıkıyor ama direk dibinde Uğur Boral var, o çıkamıyor!
İkinci yarı "acaba mı" dedik.
Kasımpaşa toparlar, Beşiktaş'la mücadele eder mi dedik ama nerde... Haftalardır alıştığımız Kasımpaşa'dan eser bile yok. Bu dakikalarda yine bir yan top ve bu sefer de Sivok kafayla golü yapıyor.
Sonuç olarak Beşiktaş haftalardır kazanamıyordu, dün kritik eşikten geri döndü. Ama işin güzel tarafı şu; Beşiktaş kazansa da kaybetse de futbolcular sahaya her şeylerini koyuyorlar.
Hakem Tolga Özkalfa FIFA listesinden çıkartıldı. Belli ki morali bozuk.
Dün bazı faul hataları yaptı ama en önemli hatası Beşiktaş'ın üçüncü golünden evvelki faul kararıydı.
Faul yok, karar kesinlikle yanlış.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA