Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Atletler

Beşiktaş, ligin en kaliteli takımı değil ama en çok mücadele eden ve en özverili oynayan takımı. Ayrıca böylesi sıkıntılı dönemler, genç Türk oyuncularını futbolumuza kazandırıyor. Bunun en belirgin örneği, Oğuzhan. İlk yarı Holosko ile birlikte mükemmel oynadı. Samet Aybaba ona sürekli şans vermekle doğruyu yaptı ve yavaş yavaş bir yıldız kazanıyoruz. Ama dedik ya, ileride büyük bir yıldız olabilir ama şu anda yaşı çok genç. Bu deneyimsizlik nedeniyle de dün gece ikinci yarının hemen başında kendini oyundan attırdı.
Maça bakıyoruz; Beşiktaş ileride basarak başladı ve hemen bu dakikalarda da penaltıyla golü buldu. Derken Oğuzhan, sonra da Holosko ile Beşiktaş maçı zaten ilk yarıda bitirdi.

Tarihi fark kaçtı
İkinci yarı Beşiktaş, 10 kişi kaldığında Mersin bir gol bulsa maçın seyri değişebilirdi. Ama işin garibi bu yarıda net gol pozisyonlarını bulan taraf yine Beşiktaş oldu. Holosko, Almeida golleri yapabilse tarihi bir fark olabilirdi. Beşiktaş için "çok özverili oynuyorlar" dedik.

Kartlar doğru
Aynı zamanda fizik güçleri ve ikili mücadele arzuları da mükemmel. Bu da rakibe büyük sıkıntı yaratıyor. Eğer rakip biraz mütevazı bir takım ise Beşiktaş karşısında kazanmaları çok güç. Üstelik Fernandes adeta takım liderliğini de üstlenmiş durumda. Sadece futbol olarak değil, aynı zamanda da bir ağabey, bir arkadaş olarak takımda önemli bir görev yürütüyor. Sonuçta Beşiktaş, hem puan hem futbol hem de moral olarak çok toparlamış durumda. Bu da tabii ki çok sevindirici. Sahanın yıldızlarından biri de maçın hakemi Barış Şimşek'ti. Son derece rahat, soğukkanlı ve başarılı bir maç yönetti. Verdiği ilk penaltı doğru karar. Her ne kadar mesafe çok yakın olsa da topa atlayan Boum sol kolunu yukarı kaldırmış ve top ele çarpsa da penaltı kararı doğru. Ayrıca Oğuzhan'ın gördüğü hem ilk hem de ikinci sarı kartta da hakem Barış Şimşek, doğru kararlar verdi.


.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA