Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Beşiktaş en az 5-6 gol atabilirdi

BEŞİKTAŞ-BAŞAKŞEHİR
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki; Beşiktaş rakibini az adamla yakaladığında Türkiye'nin en etkili, en korkunç takımı oluveriyor. Çok çabuk atağa çıkan, dikine oynayan çok önemli hücum silahları var. Mesela Beşiktaş yakaladığı pozisyonların sadece yarısını gol yapsa maçın skoru en az 5-6 olurdu.
Mücadeleye Beşiktaş iyi başladı. Özellikle Mario Gomez'in dönmesi, üstelik belli oranda toparlanmış dönmesi çok önemli. Vuruş tekniği harika... Her iki ayağını da iyi kullanıyor. Üstelik asla egoist bir oyuncu değil. Mesela ikinci yarıda kendisi vurabilirdi ama Quaresma'ya çıkarttı o çok kötü vurdu. Gökhan ilk yarı topla çok çok haşırneşir olmasına rağmen son pasları kötüydü. Ama ikinci yarı hele hele ikinci golden sonra tutulması ve kontrol edilmesi çok zor bir oyuncu haline geldi. Sosa bence sahanın yıldızıydı. Çok diri ve istekli oynadı. Beşiktaş ikinci yarı Gomez'le ikinci golünü bulduktan sonra neredeyse her atağı pozisyon oldu. Gökhan, Quaresma, Kerim Frei biraz şanslı olsalar ya da son vuruşları iyi yapsalar Beşiktaş dün akşam belki de bir rekora gidecekti. Kim ne derse desin Beşiktaş iyi yolda. Mario Gomez çok iyi bir transfer ve Şenol Güneş, oyuncularını iyi disipline etmeye çalışıyor. Quaresma disiplinli oynadığında Türkiye'nin en iyisi ama bazen şaşırıyor ve ne yaptığı belli olmayan bir oyuncu haline geliyor. Ayrıca Başakşehir'i uzun yıllar sonra bu kadar kötü, bu kadar pasif ve rakip karşısında bu kadar ezilir halde gördük.

Kim ne derse desin Beşiktaş iyi yolda. Mario Gomez çok iyi bir transfer ve Şenol Güneş, oyuncularını iyi disipline etmeye çalışıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA