Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fenerbahçe iyi top oynamıyor!

KASIMPAŞA-FENERBAHÇE
Fenerbahçe dün Kasımpaşa karşısında 3 puanı aldı, ezeli rakibi Galatasaray'la puanını daha 4. hafta sonunda 5 puana çıkardı ancak kim ne derse desin Fenerbahçe iyi top oynamıyor... Van Persie ve Nani başta olmak üzere bir çok isim kadroya dahil edilmiş olabilir, transferde milyonlarca Euro harcanmış olabilir ama bu Fenerbahçe'nin kötü oynadığı gerçeğini değiştirmez. Kötü oynuyor derken, organizasyonu yok... Çabuk oynayamıyor... Temposu yok. Özellikle Caner ve Şener dışında kanatları kullanamıyorlar. Nani atılan tek golün asistini yapmış olabilir ama ne o ne de Van Persie dün yeterince etkili olamadı. Zaten teknik direktör Pereira da bu iki oyuncusuna ancak 62 dakika sabır gösterdi. Orta sahada Meireles, Ozan Tufan ve Josef de Souza birbirlerine çok benziyorlar. Atak yönünde çok etkili değiller. Evet Fenerbahçe kazandı ama keyif veren bir oyun ortaya koymadı. Bu böyle devam etmez. Hakem için bir şey söylememiz gerekirse, Deniz Ateş Bitnel henüz tecrübesiz. Bu da her halinden belli oluyor. Zaman zaman hatalar yaptı. Veysel'e gösterdiği ilk sarı kartta haksızdı.

Evet Fenerbahçe kazandı ama keyif veren bir oyun ortaya koymadı. Bu böyle devam etmez. Kötü oynuyor derken, organizasyonu yok.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA