Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Van Persie emekli gibi!

Sözüm ona yıldızlar topluluğu Fenerbahçe, nahiye takımı Molde'ye yenildi. Aylardır herkes "yıldızlar topluluğu" diyor da ben Fenerbahçe'de daha gerçek bir yıldız göremedim. "En büyük yıldız Van Persie" dediler Van Persie emekli bir futbolcu eskisi gibi halı sahada oynarmışcasına mücadele etmeden top oynamaya çalışıyor. Eğer Van Persie gibi bir adam dün geceki maçta da oynamayacaksa, gol atmayacaksa niye alındı!
Üstelik ilk yarıya Molde defansif anlamda tam bir helva gibi savunmayla çıktı. Arkaya atılan toplar da pozisyon oluyordu. Düşünebiliyor musunuz, koskoca maç boyunca, dünya yıldızı (!) Van Persie, bir kaç defa topla buluştu, kaleye de bir tane veteran şutu çekti hepsi bu... Efendim Volkan Şen, Ozan Tufan efsaneymişler! Ben yılda 100 bin Euro kazanan Moldeli futbolculardan fazla bir farklarını göremedim. Fenerbahçe'nin orta sahasına bakın. Meireles-Ozan-Mehmet Topal... Yaptıkları tek şey topu sağa sola ileriye pas vermek. Sadece Meireles golün pasını vererek iyi bir iş yaptı. Ya savunmaya ne diyelim: Mütevazı Molde, kapandı ama hücumu da düşündüler. Neredeyse her çıktıklarında ya gol ya da pozisyon buldular. Fenerbahçe'de çok eksik var. Fizik güçleri çok iyi değil. Adam eksilten oyuncu sayısı yok denecek kadar az. Çok düşük tempoyla oynuyorlar, isteseler de maçı hızlandıramıyorlar... Üstelik yıldız denen adamlar, ne kadar yıldız onu da ilerleyen haftalarda hep birlikte göreceğiz.
Sonuçta; Fenerbahçe grubun en zayıf takımına İstanbul'da yenildi ve bu durum UEFA Avrupa Ligi'nde grupta çok önemli bir dezavantaj oldu. Sahada futbola Fransız tuhaf bir Fransız hakem vardı. Yazık Fransa'dan genelde iyi ve karizmatik hakemler çıkardı ama dün gece görev yapan Benoit Bastien sıradan ve vasıfsız bir hakemdi. Bir penaltı verdi, evlere şenlik. Ozan rakibin sırtına elini koydu, Norveçli oyuncu yükselirken kendini öne attı, deneyimsiz hakem de bunu yedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA