Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Barış Şimşek dağıldı!

Önce şunu söyleyeyim, Fenerbahçe'de bu iş böyle gitmez. Takım, ikinci yarı ama isteyerek ama fizik yetersizliğinden dolayı oyundan düşüyor. Ve ondan sonra da ölüp ölüp dirilip maçı kurtarmaya çalışıyor. Fenerbahçe sahada ilk 30 dakika dışında yok. Üstelik Bursaspor da asla eski Bursaspor değil.
Maça bakıyoruz, Fenerbahçe oyuna çok iyi başladı. Rakip kafayı kaldıramadı ve bu dakikalarda da gol geldi. Markovic, yetenekli ve rüzgar gibi bir futbolcu. Tam hazır olduğunda da takıma önemli faydası olur. İlk golde de topu çok iyi getirdi ve Nani'ye bıraktı. Nani de yılların yeteneği ve birikimiyle vuracağı en güzel yere yani uzak köşeye vurup golü atan isim oldu.
Hemen ardından Meireles ve Ozan ile de Fenerbahçe önemli pozisyonlar bulmuş olsa da ikinci gol gelmedi ve 30. dakikadan sonra sahada Fenerbahçe diye bir takım var olmadı.
Özellikle ikinci yarı Fenerbahçe'nin durmasından yararlanan Bursa, daha çok çıkmaya başladı. Bursaspor takımı iyi oyunculardan kurulu ama uyum hiç yok. Topu alan ne yapacağını bilmiyor. Bunlara rağmen soldan harika bir orta geldi ve Necid'in düzgün vuruşu Bursa'ya beraberliği getirdi.
İşte bu dakikadan sonra Fenerbahçe maçı kurtardıysa önce Hasan Ali'ye sonra Van Persie'ye şükretsin. Çok sıkıntılı dakikalardı, süre çok az kalmıştı, soldan Hasan Ali geldi, topu çektiğinde Sercan oyun dışına uçmuştu bile ve topu Van Persie'ye bıraktı. Onun da düzgün vuruşu galibiyeti getirdi. Belki de bu galibiyet Fenerbahçe'de çok şeyin üstünü örtmüş durumda.
Kadıköy'de uzun aylardır böyle kötü bir hakem yönetimi görmedim.
Belki penaltı beklenen pozisyonlarda biri dışında hakem Barış Şimşek'in devam kararları doğru olsa da oyun genelinde o kadar çok faul ve kart hatası yaptı ki anlaşılır gibi değil.
Markovic çok önemli bir pozisyonda giderken kendisine faul yapıldı. Ama Bursalı oyuncu kart görmedi. Birkaç dakika sonra benzer faulü Markovic yaptı sarı kart gördü ve hakemin suratına karşı da 'F..k off' dedi ama maalesef sahada kaldı.
Penaltıda devam kararlarının biri dışında hepsi doğru demiştik... Yanlış olan ise son dakikalarda Bursasporlu oyuncunun F.Bahçe hücumcusunu ceza alanında sırtından itmesiydi. Ama hakem dağılmıştı ve bu penaltıyı göremedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA