Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Fatih Terim şifreli konuşuyor!

Arda Turan ve Burak Yılmaz’ın Milli Takım’a niye çağrılmadığını Türkiye’de bilen bir kişi bile yok. Daha doğrusu bunun sebebini Fatih Terim biliyor, ama millet bilmiyor!

Fatih Terim, Arda Turan ve diğer futbolcuları kapsayan krizde sorunlar çözülemedi. Bu işin sonu ne olacak?
Türkiye 80 milyonluk bir ülke, futbol da son derece ilgi çeken sosyal bir olgu. Üstelik başarıya hasret bir milletiz.
Fransa'daki Avrupa Şampiyonası'nda başlayan sorunlar Dünya Kupası elemelerine de yansıdı. Bence grup birinciliği ihtimalimiz yok. İkincilik bile çok zor... Bu işlerin bütün sorumluluğunun Fatih Terim'de olduğunu düşünüyorum. Bir futbolcuyu milli takıma almadığınızda, eğer bu futbolcu Barcelona'da oynuyor ve milli takımın kaptanlığını yapıyorsa, kamuoyu bunun sebebini yetkili ağızlardan net bir şekilde duymak zorundadır. Özellikle Arda ve de Burak… Bu ikisinin Milli Takım'a niye çağrılmadığını Türkiye'de bilen bir kişi yok. Daha doğrusu bunun sebebini sadece Terim biliyor, ama millet bilmiyor. Terim ise şifreli konuşuyor. 'Milli takım formasını giyme şerefini elde eden her futbolcu giyer' diyor. Demek ki Arda ve Burak milli takım formasını giyme şerefini henüz elde edemediler. Bu kararın teknik anlamda olmadığı kesin zira özellikle Arda dünyanın bir numaralı takımında iyi işler yapıyor. Sonuçta Türkiye Milli Takımı kaybetti, federasyon yıprandı ve Terim, zamanında en yakınında olanlar tarafından bile tartışılır hale geldi. Bunun baş sorumlusu Fatih Terim'in kendisidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA