Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hasar büyük

Önce şunu söyleyeyim ki, Fenerbahçe ile oynanan kupa maçı, Beşiktaşlı oyuncuları duygusal olarak çok etkilemiş. Dün gece hem şampiyonluk yarışında önemli bir mağlubiyet aldılar hem de tüm bölümlere baktığımızda maçı kazanmak için hiçbir şey yapmadılar. Yaptıkları tek şey, kanatlara inmeye çalışıp orta yapmak. Aslında çok fazla kanatlara da indiler. Özellikle Quaresma'nın kanadından. Buradan yapılan ortalarda da top ya Karabük kalecisi Ahmet'te kaldı ya da Karabüksporlu defans oyuncuları rahatlıkla çıkarttılar. İlk yarıda Karabük kalesi çizgisinden çıkan pozisyon ve Atiba'nın şutundan başka pozisyon yok. Ama daha önemlisi, Beşiktaş'ta kazanmak için herhangi bir aksiyon yok. Cenk istediği toplarla buluşamadı. Babel çok etkisiz. Quaresma'nın son pasları çok kötü. İlk yarı bu tabloda bitti.
İkinci yarı ise durum daha da fazla Beşiktaş aleyhineydi. Çok top kaybettiler. Orta sahada rakibin fazla pas yapmasına izin verdiler ve bu dakikalarda da golü yiyiverdiler. Defansın arkasına atılan topta Ermin Zec çaprazda olmasına rağmen topun dibine girerek güzel bir gol attı.
Beşiktaşlı oyuncular bu golden sonra da gerekli reaksiyonu veremediler. Zaten ikinci gol gelince de her şey bitmiş oldu.
Karabükspor bu senenin flaş takımı. Çok koşan, disiplinli bir takım. Galatasaray'dan sonra da Beşiktaş'ı yenmeyi başardılar. Görünen o ki kendi sahalarında kolay kolay maç vermeyecekler. Beşiktaş, kaybettiği bu 3 puanı, lig yarışında çok arayabilirler.
Gelelim hakem Halis Özkahya'ya... Maç 0-0 iken çok iyiydi. Ama son bölümde ciddi hatalar yaptı. Önce Karabükspor'un çok önemli bir avantajını kesti, son dakikalarda da Quaresma'ya kırmızı kart görmesi gerekirken, eyyam bir kararla sarı kart verdi. Böyle hakemlik olmaz. Acı veriyor, nabza göre şerbet veriyor ve güven günden güne yitiriliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA