Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Barcelona’daki belirsizlik kimyasını bozdu

Arda yaptığı işten pişman... Barcelona gibi dünyanın 1 numaralı takımından ayrıldığında nereye gidersen git mutlu olamazsın. Gittiği yerlerde daha çok para kazansa da mutsuzluğu ortadan kalkmayacak

Arda Turan'ın Milli Takım kariyerine nokta koymasına neden olan tatsız olayda hatalı olduğunu herkes kabul ediyor. Ancak bir dünya markasının da harcanmaması görüşü hakim. Arda'yı bu noktaya ne getirdi? Olayı nasıl yorumlarsınız?
Bence Arda yaptığı işten pişman... O da çok üzgün. Geçen yıl Fransa'da yaşananlardan sonra hakkının yendiğini düşünüyor. Belki de onun kimyasını bozan en önemli faktör Barcelona'daki durumunun ne olacağı. Görünen o ki Barcelona'dan ayrılacak... Barcelona'da başarılı oldu mu? Başarısızdır diyemem. İlk 11'de oynamasa da bazı maçlarda kurtarıcı olması, onun Barcelona'da yeterli seviyede olabildiğini gösterdi. Sanırım şimdi ayrılık zamanı. Üç ihtimali var: Ya Barcelona'dan daha aşağıda bir takıma gidecek, bu Arsenal olabilir, İtalya'da bir takım olabilir... Ya da bir Çin ekibi... Üçüncü bir ihtimal ise belki de Türkiye'de bir takıma kiralanabilecek. Empati yaptığımda Arda'yı çok iyi anlıyorum. Barcelona gibi dünyanın bir numaralı takımından ayrılıp, nereye gidersen git mutlu olmak kolay değil. Barcelona'da kazandığının iki katı-üç katı para kazansa da bu, mutsuzluğunu ortadan kaldırmayacak. Arda bir hata yaptı. Aylar ya da yıllar geçtiğinde inanıyorum ki Bilal Meşe'yi gördüğünde "Afedersin ağabey" deyip, boynuna sarılacak. Sarılmalı da... Sporda gerçek düşmanlık olmaz. Anlık öfkeler ya da birkaç ay süren küslükler olur ama kalıcı kırgınlık ya da uzun süreli düşmanlık sporda yer almamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA