Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Hakem kötü ama biz skandalız!

Önce şunu belirteyim ki mübarek bayram günü acı çekiyoruz. Yenildiğimiz için değil, ortaya koyduğumuz daha doğrusu hiçbir şekilde ortaya koyamadığımız futbola benzeyen o oyunumuz için. Üstelik bizim maçtan önce İzlanda, Finlandiya'ya yenilmiş ve bize gün doğmuştu. Ama maç bir başladı ki o da ne, zavallı bir Milli Takım. Kendi yarı sahasında sağa-sola pas yapan, orta sahayı geçemeyen, ileriye top atamayan, attığında defans bloğunu ileriye çıkarttığında da sürekli pozisyon veren bir Milli Takım gördük. Şener ve Serdar Aziz'in arkasına atılan her top ya gol oldu ya pozisyon oldu. Sakın tek sorumlu Şener, Serdar diye anlamayın takımda vasat oynayan oyuncumuz bile yoktu. Sağ ve sol bekimiz Fenerbahçe'de direkt oynayamıyorlar, Topal devşirme bir stoper, Ozan tartışılıyor, Cengiz, Roma'da oynamıyor... İşte bizim Milli Takımımız böyle bir Milli Takım.
Lucescu'nun da yanlışları var.
Yaratıcı özelliği olmayan, dripling yapıp adam geçme özelliği olmayan oyuncularla başlamış.
Millet olarak gerçekten büyük acı çekiyoruz. Oysa biz böyle miydik... Daha birkaç yıl öncesine kadar iyi takımdık. Ukrayna gibi bize yakın takımlarla rahatlıkla oynar, yener, yenilir ama ezilmezdik. Dün gece ezildik...
Bizden çok daha iyi olmayan bir takım, bizi darmadağın etti... Beklerimiz komik duruma düştü. 6 metre arkasından koşup, 16 metre topla buluşup pozisyon yakaladılar.
Artık karar verme zamanıdır. Görünen o ki bu turnuva da bizim için bitti. Süper Lig'deki Anadolu takımlarına bakıyorum, onlarda bile 7-8 vasıfsız yabancı oynuyor. Çok üzücü.
Çarşamba gecesi Hırvatistan maçımız var.
Normal şartlarda Hırvatistan bizi, hırdavat gibi yapar. Millet olarak böyle bir futbolu, böylesine skorları asla hak etmiyoruz.
Kabul, sahada da hokkabaz bir hakem vardı. Yediğimiz ilk gol açık ofsayt. İkinci gol top dışarıdan çevrilmiş olabilir. Ayrıca ikinci yarıda da Cengiz'e yapılan mutlak bir penaltı es geçildi ama bu rezil hatalara rağmen hiçbir şey diyemiyoruz. Hakem kötü ama biz Milli Takım olarak skandalız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA