Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kamera şakası

Fenerbahçe bu savunma oyuncuları ve bu hocayla asla şampiyon olamaz... Hatta ilk ikiye bile giremez. Bu ifadeyi Fenerbahçe dün kazanmış olsa bile yine de söylerdim. Düşünebiliyor musunuz, bir takım için takım savunması dışında en önemli oyuncular kaleci ve stoperlerdir. Dün özellikle stoperler, amatör futbolcuların yapmayacağı hatalar yaptı... Mesela Kayserispor'un ilk golü... Neustadter ayağındaki topu Umut'un önüne attı ve Kayserispor'un golü geldi. Allah'tan hemen sonra Ozan Tufan'la cevap geldi de Fenerbahçe devreye berabere girdi. İkinci yarının başında 10 dakikada Fenerbahçe art arda golleri buldu. Önce yan toptan Neustadter sözüm ona hatasını affettirdi, ardından da Valbuena'nın çok akıllı frikiğinde direkten dönen topu Souza tamamladı. Koskoca Fenerbahçe, evinde 3-1 öne geçmiş ve maçın bitimine yaklaşık 30 dakika var. Bırakın karşısında Kayserispor, dünyanın hangi takımı gelirse gelsin Fenerbahçe'nin son 30 dakikada yaptığını hiçbir takım yapmaz. Ezik oynadılar. Sanki İstanbul'a küme düşmemeye gelmiş bir takım gibi gömüldüler. Kayseri akın akın geldi ve Neto'nun sahalarımızda ender rastlanacak bir göğüs vuruşuyla yani kendi kalesine attığı golle Kayseri süper umutlandı... Hele hele son 5 dakika vardı ki Fenerbahçe için utanç vericiydi. Bütün takım dan-duna başladı. Kayseri darmadağın etti ve 90+4'te de yine bir yan topta adamlar yanlış paylaşılınca Kayseri'nin beraberlik golü geldi. Bu iş böyle gitmez.
Ne Aykut Kocaman ne de bazı futbolcular Fenerbahçe'ye layık. Aykut Kocaman başka takımların suni puanlarından bahsedeceğine takımındaki suni oyunculara cevap versin.
Hakem Halil Umut Meler, çok koşunca iyi hakemlik yapıldığını zannediyor. Ama bazı faul hatalarını bir FIFA hakemine yakışmadı. Hele 90+4'te Kayserispor lehine verdiği faul tartışılır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA