Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Eski Fener gitmiş!

Maç öncesi birçok Fenerbahçeli sporsever endişeliydi. Fenerbahçe, Kasımpaşa gibi ligimizin iyi bir takımına karşı santrforlarından yoksun başlamak zorundaydı. Ama maç bir başladı ki bir de ne görelim, Fenerbahçe'nin 4-5 atak oyuncusu, bunlara kanat beklerini de ilave ettiğimizde şov yapmaya başladılar.
İleriye Giuliano ve Alper'i koyan Aykut Kocaman, sürekli hareket etmelerini istediği atak oyuncularına doğru taktik vermiş. Bu, çok basit gibi görünen ifade aslında dün gecenin özeti. Fenerbahçe hücum oynarken ileriye çabuk ve hızlı oynadı. Özellikle sağ tarafta Şener, sol tarafta da Aatif kariyerlerinin en iyi 3-5 maçından birini oynadılar. Ve Giuliano gol attı, yarattı, koştu ve sanki yavaş yavaş 'Bu takımın lideri benim' der gibiydi.

YANA OYNAYAN TAKIM YOK
Fenerbahçe özellikle ilk yarıda sağ kanadı çok iyi kullandı. Ve gol de geldi. 'İkinciüçüncü gelecek mi?' derken ilk devrenin son saniyesinde frikikten şanssız bir gol yediler. Neustadter zıplamasa gol olmayacak ama zıpladı, top ona çarptı, yön değiştirdi ve Volkan kontrpiyede kaldı.
Fenerbahçe'nin ikinci yarıda zorlanacağını düşününler, 46. dakikada Giuliano'nun golüyle rahatlayıverdiler. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe şov devam etti. O herkesin aklındaki yana oynayan, paralel pas yapan Fenerbahçe gitmiş, yerine hızlı ve öne oynayan, atak oyuncularının sürekli yer değiştirdiği bir Fenerbahçe gelmiş.
Bu tablo sanırım Fenerbahçelileri bugün için çok rahatlattı. Ama Fenerbahçe yine şanssızlıktan da olsa hatadan da olsa goller yemeye devam ediyor.
Sonuçta Fenerbahçe puan olarak da ve özellikle dün geceki futboluyla potanın içine girmiş oldu.

HAKEME TAM NOT
Kadıköy'de uzun zamandır Ümit Öztürk gibi bir hakem izlememiştim.
Çok beğendim. Kararları isabetli, etki altında kalmıyor ve oyuncularla sıcak ama mesafeli bir ilişki kurabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA