Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Gümüş değil Altın!

Herhalde dün geceden sonra Sinan Gümüş'ün adı Sinan Altın olur... Zira şampiyonluk yarışında dolu dizgin Galatasaray'ı ipten döndüren adam oldu. İlk yarıyı mağlup kapatan Galatasaray, bu yarıda Gomis'le bir penaltı kaçırmış, birçok pozisyondan yararlanamamıştı. Üstelik Konyaspor'un, Volkan Şen'le ikinci golü bulması an meseleseydi. Karşı karşıya yüzde yüzü kaçırdı. İkinci yarıda Fatih Terim, Sinan'ı oyuna aldı... İşte o adam, hem maçı belki de şampiyonluğu kurtardı. Moralsiz Gomis'e harika bir pas attı, Gomis de kafayla hem de harika bir kafayla beraberliği yakaladı. Dakikalar ilerliyordu. Maçın berabere bitmesi demek, ciddi bir iki puanlık kayıp demekti ve sahneye Sinan Gümüş çıktı. Soldan Nagatomo ortaladı ve Sinan gelişine harika bir voleyle maçı kazandıran isim oldu.
Sonuçta; Galatasaray çok pozisyon buldu, rakip defansif olarak direnen ama ileride hiç direnemeyen bir Konyaspor'du. Galatasaray bu sene şampiyon olacaksa dün geceki son anda gelen galibiyete çok şey borçlu. Hakem Halil Umut Meler'i genelde çok iyi buldum. Penaltı kararı doğru. Ufak tefek kart hataları yaptı ama asla Konyaspor'u ezdirmedi ve objektif yönetimden taviz vermedi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA