Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kalite ve deneyim farkı!

Fransa'nın favori, bizimle İzlanda'nın ikincilik için yarışacağı grupta Arnavutluk deplasmanı çok kritikti. Çok mu iyi oynadık? Hayır... Ama çok da kötü oynadık diyemeyiz. Dün gece gösterdi ki kalite ve deneyim bir oyuncunun yaşı ne olursa olsun sonuca taşıyor. Mesela ilk yarı; Arnavutlar orta sahada sürekli bastırdı ama özellikle Emre'nin liderliğinde oyunu rahatlattık, baskıyı azalttık.
Yine ilk yarıda iki yıldır milli takımda oynamayan Burak'ın mükemmel vuruşu ile gelen golü izledik. Attığımız ilk gole kadar kötüydük. Bu dakikada Mahmut, Arnavutlar çıkarken bastırdı, topu kapıp Cenk'e verdi. Cenk de Burak'ın önüne çok akıllı yuvarlayınca skoru bulduk. Ama ilk yarıda defansif olarak çok aksadık. Göbekte oynayan Kaan ve Merih çok ciddi uyumsuzluk yaşadılar. Arkalarına adam kaçırdılar ve aslında maça baktığımızda Arnavutların bizden daha net pozisyonları var. İkinci yarı Hakan Çalhanoğlu'nun golüyle maç bitti... O kadar belliydi ki gol olacağı... Hakan aldı, 20-25 metre dripling yaptı, onu ekran başında izleyen Türkiye'deki herkes "Vuracak ve gol olacak" demiştir ki öyle de oldu. Şenol Güneş'i kutlamak lazım... Yaşlılarla gençleri iyi karıştırmış. Takımda uyum sorunu var ama maçlar ilerledikçe toparlanabilir.
Dün geceki maç gerçekten önemliydi. İyi de oynasak kötü de oynasak kazanmamız gerekiyordu ve başardık.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA