Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kavga kararları doğru ama...

Fenerbahçe, dün gece sadece iki puan değil aynı zamanda Mehmet Ekici'yi de kaybetti. Oysa ki kazanmayı çok hak etmişlerdi.
Normalde Fenerbahçe bulduğu pozisyonların yarısını atsa maç daha ilk yarıda üçe dörde giderdi ama kaçırdılar.
Özellikle Victor Moses çok iyi pozisyonlardan faydalanamadı. Mehmet Ekici kaçırdı, takımın golcüsü Soldado kaçırdı. O ana kadar rakip kaleye gidemeyen Ankaragücü, ilk devrenin sonunda golü buluverdi. Uzun bir topta defansın arkasına sarkan Boyd, iyi bir vuruşla golü yaptı. Bu tür goller şok etkisi yaratıyor.
Üstüne oynuyorsunuz, pozisyonlar kaçıyorsunuz, rakip ilk geldiğinde de golü buluveriyor ama Fenerbahçe ikinci yarıda da bu şoku çabuk atlattı. Forvet oyuncularının yapamadığını geriden gelen Hasan Ali Kaldırım yaptı ve Fenerbahçe'ye beraberliği getiren golde bitirici vuruşu yaptı. Bu dakikadan sonra da Fenerbahçe maçı rahatlıkla kazanabilecekken Mehmet Ekici gibi bana göre en etkili silahını kaybetti.
Bütün suç Mehmet Ekici'de... Ankaragücülü Canteros'a çok güçlü bir omuz attı, Canteros da ona karşılık verir gibi oldu ve ikisi birden kırmızı kartı görüverdiler.
Hakem Mete Kalkavan son dakikadaki kavgada VAR'a bakıp doğru kararları verdi ama ilk yarıda Fenerbahçe lehine vermesi gereken mutlak bir elle oynama penaltısı var. Hadi Mete görmedi, VAR ne iş yapar?
Yine ilk yarıda Dirar'ın mutlak bir sarı kart alması gerekirken onu da atladı. Hatta Soldado'nun kartı da atlandı. Sonuçta Fenerbahçe hala dipten tam sıyrılamadı ama görünen o ki gelecek haftaki derbide iki takımda da ciddi anlamda kart cezalıları olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA