Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Aktif dinlenme

Belki de hiçbir takım bir maçtan önce bu kadar favori olmamıştı... Ağır siklet ve hafif sıkletin maçı olarak görülüyordu. Zaten 20. dakikadan sonra öyle de oldu.
Karşılaşma öncesi Hamza Hoca, röportajda net bir şey söyledi: "Galatasaray bize müsaade ettiği sürece biz oynayabiliriz." İlk 15 dakika biraz müsaade etti Galatasaray ama ondan sonra müsaade etmeyince net bir skor ortaya çıktı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Manchester United ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi maçından ilk 11'de 4 farklı oyuncuyla başlayarak (Semih, Hakan, Amrabat ve Umut yoktu; Cris, Riera, Emre, Sercan vardı) hem rotasyona gitti hem de "Her an ihtiyacım olabilir. Buyur formayı" dedi 11'de oynattıklarına ve sonradan oyuna aldığı Yekta, Aydın gibi oyunculara...
İlk golden sonra geniş alan oyuncusu olarak görülen Burak ve Sercan için çok uygun bir maç oldu. İkinci ve üçüncü goller birbirine benziyor. İkisinde de kaleciyi ikiye bir yakaladılar. Birinde Burak Sercan'a, diğerinde Hamit Burak'a asist yaptı.
Old Trafford'daki yüksek tempolu 90 dakika sonrası aktif dinlenme sayılırdı bu maç... Galatasaray favoriydi ve öyle oynadı; pozisyonlar buldu ve kazandı.

Akhisar hazırlıksız
Akhisar Belediye, Hamza Hoca ile lige çıktı. Hazırlıksız da yakalandılar Süper Lig için. Elden geldiğince iyi başladılar. Hamza Hoca'nın üstün gayretiyle de ligde tutunmaya çalışacaklar muhtemelen. İşleri kolay değil.
Hakem Mete Kalkavan maçın başında Dany'nin pozisyonunu kırmızı kart+penaltı olarak değerlendirmeliydi. Böylesine kolay bir maçta bu kritik hatası da tartışılacaktır muhakkak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA